• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Cartofi Prăjiți cu Ciuperci și Legume la Tigaie – Senzațional – Raiul pe pământ, nu alta!
Cină / Prânz

Cartofi Prăjiți cu Ciuperci și Legume la Tigaie – Senzațional – Raiul pe pământ, nu alta!

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe

Combinând cartofii prăjiți cu ingrediente precum ceapa, usturoiul, ardeiul gras, ceapa verde și ciupercile, obții un preparat ideal pentru zilele de post. Acest preparat vegan nu doar că te satură, dar îți aduce și amintiri din copilărie. Cu un gust autentic, rețeta este exact ce ai nevoie!

Cartofi Prăjiți cu Ciuperci

Cartofi Prăjiți cu Ciuperci

Recipe by vk

O rețetă de post rapidă și delicioasă: cartofi prăjiți cu ciuperci și legume la tigaie, ușor de preparat și extrem de savuroasă.

Print

Ingredients

  • aprox. 1 kg aprox. 1 cartofi, tăiați pai

  • 500 g 500 ciuperci Champignon

  • 2 2 cepe medii/mari, tocate mărunt

  • 1 1 ardei gras roșu

  • 5 5 fire de ceapă verde, tăiate rondele

  • 10 10 căței de usturoi

  • 1 1 legătură pătrunjel proaspăt

  • 1 1 legătură mărar proaspăt

  • 1 1 linguriță de sare

  • 1/2 1/2 linguriță piper

  • 60 ml 60 ulei de măsline sau floarea-soarelui

  • 100 ml 100 apă pentru înăbușit ceapa

Directions

  • Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță, până când apar mici cerculețe pe suprafața acestuia (indică faptul că s-a încins).
  • Adăugați ciupercile tăiate în cratiță și lăsați-le până devin rumenii.
  • După ce ciupercile s-au rumenit, scoateți-le și puneți-le într-un bol separat.
  • În aceeași cratiță, adăugați ceapa tocată, sarea, piperul și trei sferturi din cantitatea de usturoi. Lăsați să se călească 2-3 minute.
  • Adăugați apă și cartofii tăiați în formă de pai. Lăsați să se gătească la foc moderat spre mic, verificând din când în când și adăugând apă dacă este necesar.
  • După jumătate de oră, când cartofii sunt aproape gătiți, adăugați ardeiul gras, restul de usturoi și ciupercile. Amestecați cu grijă.
  • Adăugați ceapa verde, mărarul și pătrunjelul. Amestecați și opriți focul.
  • Serviți alături de mămăligă.

Related Posts

Ce Faci Din Cartofi și Pui? O Mâncărică de Cartofi cu Pui Fantastică

mai 19, 2025

 Cel mai cel Pateu de pește – Nu-i chip să-i reziști

mai 13, 2025

Un Burrito? Un Kebab? O Lipie Cu Apucături Orientale!

mai 12, 2025

Pui și Leurdă – Cea mai bună Plăcintă cu pui și leurdă – Rețetă simplă

mai 6, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Ovo-Lacto-Vegetarian

Pate de năut cu ou – Aperitiv delicios și sănătos

Cină / Prânz

Paste de Casă cu Cartofi, Smântână și TOCĂNIȚĂ de MĂRUNTAIE, Inimi și Pipote

Ciorbă / Supă / Borș

Ciorbă albă de Cocoș – Cremoasă, gustoasă și savuroasă – Zici că e Ciorbă Rădăuțeană

Această ciorbă albă de cocoș poate fi văzută ca o alternativă la ciorba Rădăuțeană sau…

Cină / Prânz

MACROU LA CUPTOR | Macrou în Sos de Roșii | MACROU ÎN SOS TOMAT 

Ciorbă / Supă / Borș

Supă cremă de vinete 

Mâncare de Paște

Pască cu Ciocolată și Aluat Pufos ca de Pandișpan

Cină / Prânz

O explozie de aromă și culoare – Șuba – Salată rusească

Pâine / Covrigi

Felidog : Transformă Feliile de Pâine în Delicii pentru toți pofticioșii

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.