• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Cele mai Crocante Jumări de Porc
Rețete pentru Iarnă

Cele mai Crocante Jumări de Porc

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Cele mai Crocante Jumări de Porc

Cele mai Crocante Jumări de Porc

Recipe by vk

Această rețetă este ideală pentru zilele festive sau ca gustare la o petrecere. Jumările obținute vor fi extrem de crocante și savuroase, oferind un gust autentic tradițional. Poftă bună!

Print

Ingredients

  • 1.5 kg 1.5 slăninuță cu carne de pe burtă

  • 1 1 lingură rasă de sare

  • 1 kg 1 untură de porc

Directions

  • Taie burtica în segmente de aproximativ 2 cm, păstrând șoriciul.
  • Presară sare peste bucățile de carne pentru a deshidrata și a le face mai crocante.
  • Într-o oală cu fund dublu, topește untura de porc la foc mic.
  • Adaugă bucățile de carne în untura topită.
  • Lasă-le să se gătească lent la foc mic, amestecând din când în când, timp de aproximativ două ore și jumătate.
  • După ce carnea s-a răcit, încinge din nou untura și prăjește jumările pentru a doua oară, până devin foarte crocante.
  • Scoate jumările din untură și lasă-le să se răcorească.

Related Posts

Cireșată – Lichior aromat, echilibrat și delicios

mai 28, 2025

Cornată – Lichior fin cu gust aparte, preferatul doamnelor

mai 28, 2025

Nucata – Lichiorul din nuci verzi cu multiple beneficii

mai 28, 2025

Salată de cartofi cu pește – Nu vei mai mânca salate fără pește dacă vei încerca această rețetă

ianuarie 23, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Cină / Prânz

Rețetă de Post [ VEGANĂ ] – Ardei Umpluți Kapia COPȚI la Cuptor 

Prăjituri / Dulciuri

Ecler New York Rolls – O adevărată explozie de arome și texturi

Cină / Prânz

Pizza Napoletană – Cel mai bun aluat de pizza pe care-l vei face vreodată – O pizza de casă cu margini crocante

Indiferent de pizza pe care o comand, mereu cea mai bună pizza este cea făcută…

Cină / Prânz

Ciulama de Ciuperci cu Leurdă – Rețetă de Sezon, Simplă și Delicioasă

Salate

Salată Cubuleț – Rețetă ușoară, delicioasă și plină de vitamine

Pregătirea acestei salate este un adevărat spectacol culinar! Secretul acestei salate stă în alegerea celor…

Prăjituri / Dulciuri

Cozonac Baigli | Cozonac cu Nucă | Cozonac cu Mac | Cozonac Unguresc

Cină / Prânz

Rețetă de Corndog – Crocanți la exterior și suculenți la interior – Sunt gustarea perfectă

Rețete pentru Iarnă

Compot de Piersici – Cel mai fin compot – Compot de piersici pentru iarnă

Fără îndoială, acest compot de piersici se numără printre cele mai fine preparate de acest…

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.