• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Coaste de purcel (la cuptor) – Rețetă secretă pentru coaste cu un twist absolut delicios
Cină / Prânz

Coaste de purcel (la cuptor) – Rețetă secretă pentru coaste cu un twist absolut delicios

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe

Secretul acestei rețete stă în combinația unică de condimente, care pătrund și aromatizează fiecare fibră de carne. Gustul final combină perfect dulcele cu săratul, iar textura variază între crocant și suculent, oferind o experiență culinară deosebită.

Coaste de purcel (la cuptor)

Coaste de purcel (la cuptor)

Recipe by vk

Dacă dorești o rețetă aparte pentru coaste de purcel la cuptor, aceasta va îndeplini cu siguranță toate așteptările tale culinare. Adăugând un strop de inovație, aceste coaste vor deveni rapid centrul atenției la masă.

Print

Ingredients

  • 1 kg 1 coaste de porc

  • 10 g 10 sare

  • 1 1 linguriță piper boabe

  • 1 1 linguriță coriandru boabe

  • 1 1 linguriță piper Sichuan

  • 1,5 1,5 lingurițe oregano uscat

  • 1,5 1,5 lingurițe cimbru uscat

  • 1 1 vârf linguriță fulgi de ardei iute

  • 1 1 căciulie usturoi

  • 2 2 lingurițe boia de ardei dulce

  • 4 4 lingurițe zahăr brun

  • 1,5 1,5 lingurițe amidon de porumb

  • 2 2 linguri sos Worcester

  • 1 1 lingură sos de stridii

  • 2 2 frunze dafin

  • 250 ml 250 vin alb sec

Directions

  • Într-un mojar, adăugați sarea, piperul boabe, coriandrul boabe și piperul Sichuan. Mărunțește-le bine până obții o pudră.
  • Adăugați fulgii de ardei iute, oregano, cimbru, boia de ardei dulce și zahărul brun.
  • Adăugați și usturoiul ras.
  • Adăugați amidonul de porumb, sosul Worcester și sosul de stridii. Amestecați bine până obțineți o pastă.
  • Întindeți costițele pe o suprafață de lucru și îndepărtați pielicica de pe coaste.
  • Ungeți costițele cu pasta preparată anterior, asigurându-vă că le acoperiți bine pe toate părțile.
  • Într-o tavă cu grătar, așezați costițele și adăugați frunza de dafin.
  • Adăugați vinul alb în tavă, sub costițe.
  • Acoperiți tava cu folie de aluminiu.
  • Coaceți costițele în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de o oră.
  • După o oră, scoateți folia și lăsați costițele la gratinat pentru încă 15-20 de minute, sau până obțineți culoarea dorită.

Related Posts

Tocăniță de Inimi la Wok – Fragede de le mănânci cu buzele

iunie 12, 2025

Constantin și experimentele lui – Foi Crocante, Salată Fresh, Ou Moale – Mic dejun Delicios

iunie 10, 2025

Chiftele cu carne și cartofi noi la cuptor – Fără OU sau PESMET 

iunie 5, 2025

Totul Într-o Tavă – Pui Rumenit cu Legume Coapte, Fără Bătaie De Cap

iunie 3, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Ciorbă / Supă / Borș

Supă cremă de Linte Roșie – Gustoasă și savuroasă – Nimeni nu refuză încă o porție

Este o supă cu legume și linte roșie, fină la gust, accesibilă și absolut delicioasă.…

Cină / Prânz

Copănele Festive – Un mix special de mirodenii pentru friptura de pui Perfectă

Cină / Prânz

Saramură de Scrumbie [la APARTAMENT] ca în Deltă

Cină / Prânz

O rețetă de Cașcaval pane rapidă și delicioasă

Cină / Prânz

Cea mai Bună Carne în Untură la Garniță – Carne de Porc și Carnați la Garniță

Cină / Prânz

Doar brânză și cartofi – Cartofi gratinați la cuptor 

Rețete pentru Iarnă

Ghiveci de Legume cu Vinete –  Tocană de Vinete la Borcan pentru Iarnă – Rețetă de nota 10

Toate ingredientele necesare pentru tocană de vinete sunt enumerate în descrierea de mai jos. Pentru…

Cină / Prânz

Cele mai savuroase paste Cremoase Orzo cu pui, mazăre și praz

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.