• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Cotlet de porc la cuptor pe pat de ceapă și cartofi
Cină / Prânz

Cotlet de porc la cuptor pe pat de ceapă și cartofi

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Cotlet de porc la cuptor pe pat de ceapă și cartofi

Cotlet de porc la cuptor pe pat de ceapă și cartofi

Recipe by vk

Această rețetă combină savoarea bogată a fripturii de porc cu simplitatea și confortul cartofilor cu ceapă și usturoi, toate coapte împreună pentru o masă completă și delicioasă.

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 1 kg 1 cotlet de porc, feliat

  • 6-7 6-7 cartofi medii/mari

  • 4 4 cepe medii

  • 2 2 ciorchini roșii cherry

  • 1 1 căciulie de usturoi

  • 100 ml 100 ulei de floarea soarelui

  • 1 1 linguriță rasă piper

  • 4 g 4 sare

Directions

  • Curățați și dați cartofii pe răzătoare. Stoarceți excesul de apă și amidon. Răspândiți cartofii ras într-o tavă uniform.
  • Tăiați ceapa și usturoiul felii subțiri și distribuiți-le peste cartofi.
  • Presărați sare și piper peste amestecul de cartofi, ceapă și usturoi.
  • Stropiți cu aproximativ 100 ml de ulei de floarea-soarelui.
  • Folosiți mâinile pentru a amesteca bine cartofii, ceapa, usturoiul, sarea, piperul și uleiul.
  • Așezați cotletele de porc peste amestecul de cartofi în tavă. Condimentați cu sare și piper și adăugați un strop de ulei pe fiecare cotlet.
  • Pentru un plus de culoare, așezați ciorchine de roșii în tavă. Opțional, presărați-le cu sare.
  • Introduceți tava în cuptorul preîncălzit. După 30 de minute, întoarceți cotletele și adăugați mai mult ulei dacă este necesar. Continuați coacerea, întorcând cotletele din nou după o altă jumătate de oră și adăugați usturoiul feliat peste carne.
  • Lăsați la cuptor până când carnea și cartofii sunt complet gătiți și aurii, aproximativ 1 oră și 30 de minute în total.
  • Scoateți din cuptor și serviți fierbinte, alături de roșiile coapte.

Recipe Video

Related Posts

Ce Faci Din Cartofi și Pui? O Mâncărică de Cartofi cu Pui Fantastică

mai 19, 2025

 Cel mai cel Pateu de pește – Nu-i chip să-i reziști

mai 13, 2025

Un Burrito? Un Kebab? O Lipie Cu Apucături Orientale!

mai 12, 2025

Pui și Leurdă – Cea mai bună Plăcintă cu pui și leurdă – Rețetă simplă

mai 6, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Cină / Prânz

Tocăniță de vinete cu carne de pui – E atât de bună, că merită făcută în fiecare săptămână

Post

Cel mai Delicios Sos de Roșii pentru Pizza – Sos pentru Pizza [DE CASĂ]

Pâine / Covrigi

Rețetă de turte tradiționale ca la bunica, gata să le gătiți și voi acasă

Cină / Prânz

MACAROANE CU BRÂNZĂ REȚETĂ AUTENTICĂ | Mac and Cheese

Cină / Prânz

Salata Brighindeză a bunicii – Salată de pârjoluțe, maioneză și ceapă marinată

Cină / Prânz

Dovlecei gratinați la cuptor – Aperitiv rapid și delicios

Cină / Prânz

Mâncărică de linte roșie – Gata în doar 30 de minute

Rețete pentru Iarnă

Ketchup de casă – Sos special pentru Pizza, Burger și chiar Paste – Salvează rețeta, merită

Mai jos, am inclus lista de ingrediente pentru a vă face ușor să pregătiți această…

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.