• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Crenvurști de casă – Crenvurști de Pui și carne de Rață
Cină / Prânz

Crenvurști de casă – Crenvurști de Pui și carne de Rață

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe

Am decis să îți prezint cum se prepară crenvurștii de pui și de rață. Iată o rețetă pas cu pas pentru crenvurști cu carne de rață și piept de pui.

Crenvurști de casă

Crenvurști de casă

Recipe by vk

Am decis să îți prezint cum se prepară crenvurștii de pui și de rață. Iată o rețetă pas cu pas pentru crenvurști cu carne de rață și piept de pui.

Print

Ingredients

  • 800 gr 800 carne de rață

  • 800 gr 800 piept de pui

  • 400 gr 400 grăsime și piele de rață

  • 10/20 10/20 metri mațe de oaie sau membrană artificială pentru crenvurști (membrana este necomestibilă)

  • Condimente pentru Crenvurști:
  • 40 gr 40 sare

  • 15-20 gr 15-20 Paprika (Boia de Ardei, Dulce/Afumată/Iute)

  • 5 gr 5 piper alb (măcinat)

  • 10 gr 10 usturoi pudră

  • 10 gr 10 pudră de ceapă

  • 5 gr 5 făină de muștar (boabe măcinate fin)

  • 5 gr 5 pudră de ciuperci Champignon (deshidratate și măcinate amestecate cu sare)

Directions

  • Scoateți carnea de pe oase.
  • Tăiați carnea în cubulețe și puneți la congelator timp de aproximativ o oră.
  • Într-un bol mare, amestecați carnea cu toate condimentele.
  • Acoperiți bolul cu folie de plastic și puneți la frigider timp de 30 de minute până la o oră.
  • Tocați carnea folosind o mașină de tocat, alternând bucățelele de carne: când cu pui, când cu rață, când cu grăsime.
  • Tocați carnea de două ori pentru a se asigura că este cât mai fin mărunțită.
  • Testați gustul și textura amestecului gătind o mică pârjoluță în tigaie.
  • Ajustați gustul și culoarea, dacă este necesar (adică adăugând paprika).
  • Adăugați gheața în blender și apoi carnea, mixând până când obțineți o pastă fină.
  • Puneți pasta de carne într-un bol, acoperiți cu folie de plastic direct peste pasta de carne și lăsați-o peste noapte în frigider.
  • Pregătiți membrana naturală înmuiind-o în apă.
  • Folosiți membrana pentru a forma crenvurștii.
  • Gătiți crenvurștii după preferințe (fie la abur, fie la grătar, etc.)

Notes

  • Puteți ajusta proporțiile și condimentele după gust.

Related Posts

Ce Faci Din Cartofi și Pui? O Mâncărică de Cartofi cu Pui Fantastică

mai 19, 2025

 Cel mai cel Pateu de pește – Nu-i chip să-i reziști

mai 13, 2025

Un Burrito? Un Kebab? O Lipie Cu Apucături Orientale!

mai 12, 2025

Pui și Leurdă – Cea mai bună Plăcintă cu pui și leurdă – Rețetă simplă

mai 6, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Post

Pate de ciuperci – Pate vegetal – Rețetă de post

Rețete pentru Iarnă

Sirop de Soc pentru iarnă – Sirop macerat la rece, din fructe de soc

Rețeta de sirop de soc preparat din fructe de soc este esențială pentru sezonul rece,…

Cină / Prânz

MICI DE CASĂ REȚETĂ UNICĂ | Rețetă de Mici cu Carne de Porc, Vită și CAPRĂ

Cină / Prânz

Cea mai GUSTOASĂ mâncare de POST – Mâncare de Ciuperci cu Legume – SARAMURĂ

Cină / Prânz

Orez prăjit în stil asiatic ușor caramelizat cu ou și ceapă verde

Cină / Prânz

Cotlet de porc la cuptor pe pat de ceapă și cartofi

Cină / Prânz

Tocană orientală de vinete (cu copănele de pui) – Plină de arome intense și texturi bogate

Ciorbă / Supă / Borș

Supă [BOIEREASCĂ] de PERIȘOARE 

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.