• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Gogoșari în Sos de Bulion – Rețetă pentru Iarnă – Gogoșari în Sos de Roșii
Rețete pentru Iarnă

Gogoșari în Sos de Bulion – Rețetă pentru Iarnă – Gogoșari în Sos de Roșii

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe

Ce ar fi iarna fără delicatese? Haideți să vorbim despre acești gogoșari în sos de bulion, pregătiți special pentru sezonul rece. Ei sunt absolut delicioși: conțin gogoșari, oțet și chiar boabe de muștar în sos. Iar atunci când sosul este preparat din roșii de grădină sau când adaugi un bulion de calitate, gătit într-un ceaun tradițional, totul se ridică la rang de artă.

Gogoșari în sos de bulion

Gogoșari în sos de bulion

Recipe by dch

Mai jos aveți lista de ingrediente pentru gogoșari în sos de roșii (sau bulion), cu boabe de muștar și tot ce e necesar pentru această rețetă. Dacă doriți să vedeți pașii pentru pregătire, urmăriți videoclipul atașat.

Print

Ingredients

  • 2 kg 2 de gogoșari curățați de cotor și de semințe (aprox. 3 kg întregi)

  • 150 ml 150 apă

  • 150 ml 150 oțet

  • 150 ml 150 ulei fl. soarelui

  • 20 gr 20 de boabe de muștar

  • 30 gr 30 zahăr

  • 8-10 gr 8-10 sare (oricare)

  • 1 1 lingură rasă de piper boabe

  • 200 gr 200 pastă de tomate (bulion de roșii)

Directions

  • Curăță aproximativ 2 kg de gogoșari de semințe și spală-i bine.
  • Taie gogoșarii în fâșii înguste, de până într-un centimetru grosime.
  • Într-o oală potrivită pentru 2 kg de gogoșari, adaugă: 150 ml de apă, 150 ml de oțet de mere de 9 grade, 150 ml de ulei de floarea soarelui, 20 grame (sau 2 linguri) de boabe de muștar, 2 linguri de zahăr (aproximativ 30 grame), o lingură rasă de sare (8-10 grame), o lingură rasă de piper multicolor (sau piper negru), 200 grame de pastă de tomate
  • Amestecă ingredientele din oală.
  • Lasă să fiarbă pentru 3-4 minute, amestecând continuu pentru a preveni lipirea de fundul oalei.
  • Adaugă gogoșarii tăiați în oală și amestecă.
  • Lasă să scadă până la jumătate din volum, aproximativ 15-20 de minute, sau până când gogoșarii sunt înmuiți dar rămân ușor crocanți.
  • Reduce focul la minim.
  • Pune gogoșarii în borcane mici (ideal pentru o masă) și sigilează-le.
  • Păstrează borcanele sub o pătură și lasă-le să se odihnească pentru 3-4 zile.

Related Posts

Remediu natural SUPER eficient în lupta cu virozele și răceala – Absolut GENIAL

octombrie 24, 2024

Măceșe cu miere –  Un adevărat elixir pentru sezonul rece, plin de vitamine și antioxidanți

octombrie 24, 2024

Dulceață de gogonele, cu arome nebănuite – Un deliciu aromat și inedit

octombrie 14, 2024

Ajvar de Casă – Pastă de Ardei și Vinete Super Aromată

octombrie 7, 2024
Cartea mea…
Rețete delicioase
Rețete pentru Iarnă

Dulceață de Vișine ca la Bunica – Vișine pentru Iarnă – Rețetă tradițională, fără conservanți

Dulceață de vișine la fel cum făcea bunica, plus vișine conservate pentru prăjitura cu vișine…

Salate

Tu știai rețeta asta? Salată Cu Ciuperci, Maioneză Și Usturoi – Super Simplă

Cină / Prânz

Rețetă Uimitoare de Pârjoluțe cu Carne și Conopidă

Cină / Prânz

Cea mai GUSTOASĂ mâncare de POST – Mâncare de Ciuperci cu Legume – SARAMURĂ

Ciorbă / Supă / Borș

Cremoasă, Aromată, Delicioasă – Ciorbă de Purcel A la Grec

Cină / Prânz

Mâncare de Post cu Praz și Măsline – Tocăniță

Rețete pentru Iarnă

Gogoșari în sos de muștar – Ușor picantă, extrem de gustoasă

Cină / Prânz

Carbonara de Mazăre – Incredibil de gustoasă

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.