Tocană de fasole verde
Recipe by vkUn preparat simplu, sănătos și perfect pentru o masă reconfortantă în familie. O tocană de fasole verde și păstăi albe, plină de culoare și gust, perfectă pentru prânz sau cină. Această mâncare sănătoasă și reconfortantă va deveni cu siguranță un hit în bucătăria voastră. Este simplu de pregătit și incredibil de satisfăcătoare.
Ingredientele sunt mai jos în descriere, iar rețeta pas cu pas este prezentată în video.
Servings
4
servingsPrep time
30
minutesCooking time
40
minutesCalories
300
kcalIngredients
300-400 g 300-400 păstăi verzi și albe
2 2 cepe medii
6-7 6-7 căței de usturoi
250-300 g 250-300 roșii
1 1 lingură pastă de tomate
1 1 ardei gras roșu
3 3 frunze dafin
1/2 1/2 legătură mărar
1/2 1/2 legătură pătrunjel
50 ml 50 ulei de măsline
250 ml 250 apă
1 1 linguriță rasă piper
4 g 4 sare