• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Rulouri din Cartofi cu ciuperci – Rulouri savuroase, pregătite la tigaie
Cină / Prânz

Rulouri din Cartofi cu ciuperci – Rulouri savuroase, pregătite la tigaie

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe

Asociația dintre cartofi și ciuperci preparați la tigaie este formidabilă. Amestecul de ceapă caramelizată cu condimentele alese se potrivește perfect. Și bonus, această rețetă vegană sau de post este atât de simplă în preparare, încât te va surprinde plăcut.

Rulouri din Cartofi cu Ciuperci

Rulouri din Cartofi cu Ciuperci

Recipe by vk

Rulouri de cartofi cu ciuperci gătite la tigaie – pur și simplu delicioase. O rețetă ideală pentru cei care urmează o dietă vegană sau țin post. Fiecare componentă aduce un gust remarcabil, având arome simple, dar deosebit de savuroase.

Print

Ingredients

  • 1,2 kg 1,2 cartofi fierți în coajă cu sare, ca pentru salată orientală

  • aprox. 1 kg aprox. 1 ciuperci Champignon

  • 3 3 cepe mărișoare

  • 5 5 căței de usturoi mărunțiți

  • 1 1 legătură mărar

  • 1 1 legătură pătrunjel

  • 4-5 4-5 crenguțe de cimbru lămâios (opțional)

  • 1 1 linguriță rasă piper proaspăt râșnit

  • 8-10 g 8-10 sare, sau după gust

  • 1/4 1/4 linguriță fulgi de ardei iute

  • 60-80 ml 60-80 ulei de măsline sau floarea-soarelui pentru prăjit

  • lavaș, sau lipie subțire

Directions

  • Mărunțește ceapa.
  • Fierbe barabulele (cartofii) în coajă cu puțină sare până devin potrivite, ca pentru salată orientală.
  • Curăță și taie ciupercile: Începi cu tulpina, apoi taie pălăria în fâșii de 5-6 mm grosime, apoi rotește la 90 de grade și taie din nou.
  • Tocă mărarul și pătrunjelul: Îndepărtezi codița și toacă de la codițe spre frunzulițe.
  • Pregătește cimbrul lămâios: Prinde de tijă și trage, păstrând doar frunzulițele mici.
  • Mărunțește 5 căței de usturoi.
  • Pregătește lavașul sau lipia libaneză, dacă nu ai lavaș.
  • Gătirea umpluturii:
  • Încinge într-o tigaie cu gura largă 20-30 ml de ulei de măsline.
  • Adaugă ceapa mărunțită și o linguriță de sare. Amestecă și lasă să se înmoaie.
  • După 5 minute, adaugă usturoiul mărunțit și amestecă pentru 10 secunde.
  • Adaugă ciupercile tăiate și prăjește până se elimină apa și uleiul începe să iasă la suprafață.
  • Adaugă piper proaspăt râșnit și ardei în fulgi. Amestecă, oprește focul.
  • Dă pe răzătoarea mică cartofii fierți și răciți.
  • Adaugă verdeața tocată (mărar, pătrunjel, cimbru lămâios) și amestecă.
  • Incorporează ciupercile cu ceapa în compoziție. Amestecă până obții o pastă omogenă.
  • Gustă de sare și piper și ajustează dacă este necesar.
  • Întinde o bucată de lavaș sau lipie pe blat.
  • Pune o porție din compoziția de cartofi și ciuperci pe o parte a lavașului și rulează strâns.
  • Taie ruloul format în patru pachețele egale.
  • Repetă procesul până se termină compoziția și foile.
  • Încinge 15 ml de ulei într-o tigaie.
  • Pune pachețelele în tigaie și prăjește-le pe ambele părți până sunt aurii și crocante, la foc mic.
  • Continuă cu toate pachețelele până le-ai prăjit pe toate.

Related Posts

Tocăniță de Inimi la Wok – Fragede de le mănânci cu buzele

iunie 12, 2025

Constantin și experimentele lui – Foi Crocante, Salată Fresh, Ou Moale – Mic dejun Delicios

iunie 10, 2025

Chiftele cu carne și cartofi noi la cuptor – Fără OU sau PESMET 

iunie 5, 2025

Totul Într-o Tavă – Pui Rumenit cu Legume Coapte, Fără Bătaie De Cap

iunie 3, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Salate

Salată de crudități, cu măr, sfeclă, țelină, morcov și piept de pui

Sărbători de Iarnă

Cea mai Delicioasă Rețetă de ȘUNCULIȚĂ LA BAIȚ USCAT – Cum se Păstrează Slănina

Cină / Prânz

Suberec – Çibörek – Gogoși cu carne – Plăcinte Turcești cu carne tocată de vită

Suberec, sau așa cum îi spun responsabilii de filme turcești, Çibörek. Un fel de gogoși…

Cină / Prânz

O altfel de Salată de DOVLECEL, Salată de Dovlecei Opăriți cu șuncă afumată 

Prăjituri / Dulciuri

Desert cu Fructe – Rapid și delicios, super răcoros

Cină / Prânz

Semiprepartul special al familiei – Ceafă de purcel, fără timp pierdut 

Cină / Prânz

Tocană de Porc – Tocăniță țigănească cu mămăligă – O bunătate de care nu te mai saturi

O tocăniță de porc țigănească, însoțită de faimoasa mămăligă. Mai exact, mămăliga și tocănița de…

Pâine / Covrigi

Felidog : Transformă Feliile de Pâine în Delicii pentru toți pofticioșii

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.