• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Spanac la tigaie – Spanac cu ou poșat – Rețetă rapidă și foarte gustoasă
Cină / Prânz

Spanac la tigaie – Spanac cu ou poșat – Rețetă rapidă și foarte gustoasă

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe

O rețetă simplă, sățioasă și, mai ales, adecvată din punct de vedere caloric pentru a menține greutatea sub control. Așadar, pe lângă faptul că este gustoasă, este și o rețetă ideală pentru slăbit.

Spanac la tigaie (cu ou poșat)

Spanac la tigaie (cu ou poșat)

Recipe by vk

Spanac la tigaie cu ou poșat. Este o rețetă simplă, sățioasă și, mai ales, adecvată din punct de vedere caloric pentru a menține greutatea sub control. Așadar, pe lângă faptul că este gustoasă, este și o rețetă ideală pentru slăbit.

Print

Ingredients

  • 200-250 gr 200-250 spanac proaspăt / porție

  • 2 2 ouă proaspete de pasăre

  • 1 1 ardei roșu (kapia)

  • 1 1 ceapă mică

  • 1 1 cățel de usturoi

  • 1 1 lingură de susan

  • 10 gr 10 nucă

  • brânză maturată (grano padano/parmezan)

  • 1 1 felie pâine prăjită

  • 3-4 3-4 linguri ulei de măsline

  • sare și piper după gust

Directions

  • Pune apă la fiert și adaugă puțină sare (jumătate de linguriță).
  • Sparge ouăle într-un castronaș separat.
  • Cu ajutorul unei spumiere, separă partea mai apoasă a oului pentru a avea un ou poșat compact.
  • Oprește focul și adaugă oul în apă fierbinte.
  • Lasă oul să fiarbă 3-5 minute (4 minute recomandat pentru un ou moale).
  • În timp ce ouăle se fierb, încinge o tigaie și adaugă 1-2 linguri de ulei de măsline.
  • Taie fin ceapa și adaug-o în tigaie. Lasă să transpire puțin și adaugă sare.
  • Taie în două cățelul de usturoi și adaugă o jumătate în tigaie.
  • Adaugă ardeiul capia, semințele de susan și miezul de nucă.
  • Adaugă spanacul și amestecă. Poți opri focul; spanacul se va sota în căldura reziduală.
  • Trage totul la tigaie pentru 30 de secunde.
  • Servește ouăle poșate peste spanacul sotat.
  • Pregătește o felie de pâine prăjită și freacă-o cu cealaltă jumătate de usturoi.
  • Rade deasupra preparatului grana padano, după gust.

Related Posts

Ce Faci Din Cartofi și Pui? O Mâncărică de Cartofi cu Pui Fantastică

mai 19, 2025

 Cel mai cel Pateu de pește – Nu-i chip să-i reziști

mai 13, 2025

Un Burrito? Un Kebab? O Lipie Cu Apucături Orientale!

mai 12, 2025

Pui și Leurdă – Cea mai bună Plăcintă cu pui și leurdă – Rețetă simplă

mai 6, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Cină / Prânz

Mâncărică de spanac – Ciulama de spanac – Rețeta de post

Cină / Prânz

Mâncărică de cartofi noi cu smântână – O rețetă delicioasă și savuroasă

Sărbători de Iarnă

Rețetă Rapidă de BACON adevărat! Vei uita să mai cumperi din magazin

Borș

Borș de Vițel [Ciorbă de Văcuță] cu Carne Tocată

Cină / Prânz

Salată de ardei Kapia cu năut, rețetă pentru dietă, rețetă de post (Vegană)

Prăjituri / Dulciuri

Cum faci Aluatul de Plăcintă – Cea mai Bună Plăcintă cu Brânză de Vaci și Smântână

Pâine / Covrigi

Pâine din 6 ingrediente – Cea mai tare rețetă de pâine de casă

Ingredientele sunt simple și ușor de găsit, iar rezultatul final te va fascina. Preparată la…

Ovo-Lacto-Vegetarian

Maioneză de Post din Lapte de Soia – Foarte ușoară, foarte fină, foarte delicioasă

Este ideală pentru salata de vinete sau chiar salata de boeuf, având o aromă delicioasă.…

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.