• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Cremă de Telemea cu Ceapă Roșie – Perfectă pentru aperitive rapide, mic dejun sau chiar o gustare de seară
Cină / Prânz

Cremă de Telemea cu Ceapă Roșie – Perfectă pentru aperitive rapide, mic dejun sau chiar o gustare de seară

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Cremă de telemea

Cremă de telemea

Recipe by vk

Cremă de Telemea cu Ceapă Roșie – rapidă, cremoasă și plină de savoare!

Dacă vrei o gustare simplă, dar fabuloasă, această rețetă este alegerea perfectă! Telemeaua fină și ceapa roșie dulce-picantă se combină într-un mix delicios, gata în doar 5 minute! Perfectă pe pâine prăjită, lipie, crackers sau ca dip pentru legume!

Ingredientele sunt mai jos în descriere, iar rețeta pas cu pas este prezentată în video.

Print

Ingredients

  • 400 g 400 telemea

  • 150 g 150 cremă de brânză

  • 1 1 ceapă roșie

  • 1 1 legătură pătrunjel

  • 1 1 legătură mărar

  • 1 1 linguriță rasă sare

Directions

  • Taie 400 g telemea de vacă în cubulețe.
  • Pune brânza într-un bol cu lapte rece și las-o 30 de minute, pentru a elimina excesul de sare.
  • Scurge bine laptele înainte de a folosi brânza.
  • Toacă fin o ceapă mică.
  • Pune ceapa într-un castron cu apă rece și 1 linguriță de sare timp de 5 minute pentru a-i atenua iuțeala.
  • Toacă o legătură de pătrunjel și una de mărar, folosind doar frunzele.
  • Într-un bol, pune telemeaua desărată și adaugă 150 g cremă de brânză.
  • Pasează totul cu un blender până obții o consistență fină.
  • Scurge ceapa din apa sărată, clătește-o și preseaz-o pentru a elimina excesul de lichid.
  • Adaugă ceapa și verdeața peste crema de brânză.
  • Amestecă bine până se omogenizează.

Related Posts

Rețetă de dietă – Mic Dejun La Cuptor cu ouă și legume – Sănătos și Delicios

iunie 16, 2025

Tocăniță de Inimi la Wok – Fragede de le mănânci cu buzele

iunie 12, 2025

Constantin și experimentele lui – Foi Crocante, Salată Fresh, Ou Moale – Mic dejun Delicios

iunie 10, 2025

Chiftele cu carne și cartofi noi la cuptor – Fără OU sau PESMET 

iunie 5, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Cină / Prânz

Salată de fasole cu ciuperci – Un mix de arome și texturi care te va cuceri pe loc

Post

Perfect pentru cei care țin post – Orez cu legume si fasole, rapid și delicios

Prăjituri / Dulciuri

Eclere cu cremă de vanilie și ciocolată – Îmi plouă în gură numai când mă uit la ele – Eclere pas cu pas

Așadar, avem o altă rețetă triumfătoare de eclere homemade, cu ingrediente la îndemână, detaliată pas…

Cină / Prânz

Cotlet de porc la cuptor pe pat de ceapă și cartofi

Rețete pentru Iarnă

Zacuscă de ghebe gustoasă și aromată – Rețetă transmisă din generație în generație

Rețete de slăbit

Cea mai Delicioasă SALATĂ de OU [APERITIV] 

Cină / Prânz

Pârjoale Modovenești | Pârjoale cu Piure de Cartofi | Chiftele Moldovenești

Cină / Prânz

Rețetă rapidă de Ceafă la Tavă cu Legume Gratinate

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.