• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Paste Aglio Olio e Peperoncino, Paste cu Usturoi, Ulei și Ardei Iute
Cină / Prânz

Paste Aglio Olio e Peperoncino, Paste cu Usturoi, Ulei și Ardei Iute

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Paste Aglio Olio e Peperoncino, Paste cu Usturoi, Ulei și Ardei Iute

Paste Aglio Olio e Peperoncino, Paste cu Usturoi, Ulei și Ardei Iute

Recipe by vk

Paste Aglio Olio e Peperoncino, asa ceva, atat de simplu si atat de delicios, mai rar. Aceste Paste cu Usturoi, Ulei si Ardei Iute, m-au lasat cu gura cascata. Această rețetă simplă, dar incredibil de savuroasă, este perfectă pentru o cină rapidă și impresionantă. Poftă bună!

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 500 g 500 de paste (Trefilate) de bună calitate

  • 1 1 căciulie de usturoi

  • 1 1 ardei iute

  • 1 1 legătură de pătrunjel proaspăt

  • 1 1 linguriță de sare în apa de la paste

  • 30-40 ml 30-40 ulei de măsline de calitate

Directions

  • Într-o oală cu aproximativ 1,5 litri de apă (mai puțin decât de obicei), adaugă pastele și o linguriță de sare. Lasă-le să fiarbă jumătate din timpul indicat pe ambalaj.
  • Într-o tigaie mare, încălzește uleiul de măsline și adaugă 4 căței de usturoi zdrobiți, tulpinile de pătrunjel și capătul de ardei iute. Scoate aceste ingrediente când încep să se rumenească.
  • În uleiul aromatizat, adaugă 150 ml de apă de la fiertul pastelor. Lasă să se reducă până când începe să se emulsioneze.
  • Adaugă pastele scurse în tigaie și amestecă bine cu sosul.
  • Adaugă usturoiul tocat fin și fâșiile de ardei iute. Amestecă din nou pastele pentru a distribui uniform aromele.
  • Oprește focul și adaugă pătrunjelul proaspăt tăiat. Amestecă ușor pentru a nu zdrobi pastele.

Recipe Video

Related Posts

Tocăniță de Inimi la Wok – Fragede de le mănânci cu buzele

iunie 12, 2025

Constantin și experimentele lui – Foi Crocante, Salată Fresh, Ou Moale – Mic dejun Delicios

iunie 10, 2025

Chiftele cu carne și cartofi noi la cuptor – Fără OU sau PESMET 

iunie 5, 2025

Totul Într-o Tavă – Pui Rumenit cu Legume Coapte, Fără Bătaie De Cap

iunie 3, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Cină / Prânz

Secretul celor mai albe icre de crap

Rețete pentru Iarnă

Sos de Roșii Pentru Paste – Cel mai Căutat Sos de Roșii, Deliciu Absolut

Cină / Prânz

Cârnați de casă – Rețeta mea secretă – Simplu de preparat și plini de savoare

Prăjituri / Dulciuri

Descoperă Cheesecake-ul Japonez! Cel Mai Pufos și Delicios Chec Japonez

Cină / Prânz

Pârjoluțe de vinete – Cele mai bune și aromatizate pârjoluțe, din doar 4 vinete

Cină / Prânz

Delicatesă cu vinete și ouă – Menemen, un deliciu turcesc

Cină / Prânz

Tocană de Pârjoluțe de Pâine – Atât de gustoasă, încât uiți că e de POST!

Cină / Prânz

Un altfel de Cașcaval Pane – Gogoși de cartofi umplute cu cașcaval 

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.