• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Paste cu ton și smântană
Cină / Prânz

Paste cu ton și smântană

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Paste cu ton și smântană

Paste cu ton și smântană

Recipe by vk

O reteta de paste cu ton nemaipomenit de gustoase. Daca iti doresti o cina delicioasa, atunci prepara aceasta delicioasa reteta de paste cu ton. Cu aceasta reteta de paste si ton, iti garantez ca nu vei da gres. Paste cu ton reteta rapida si foarte gustoasa cum nu iti poti imagina!

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 500 g 500 paste

  • 2 2 conserve de ton în ulei (aprox. 360 g)

  • 1 1 ceapă medie

  • 2-3 2-3 linguri de pastă de tomate

  • 5-6 5-6 căței de usturoi

  • 150-200 g 150-200 smântână grasă

  • 1/2 1/2 legătură de pătrunjel verde

  • sare și piper după gust

Directions

  • Fierbe apa (mai bine de jumătate de oală) pentru un pachet de paste. Adaugă o lingură rasă de sare.
  • Pune pastele în apa clocotită. Fierbe-le timp de 8-9 minute până devin al dente.
  • Toacă mărunt ceapa și usturoiul.
  • Încinge o tigaie cu pereți înalți și adaugă uleiul din conserva de ton.
  • Adaugă ceapa tocată și amestecă, condimentează cu sare și piper. Când ceapa începe să se caramelizeze, adaugă usturoiul tocat.
  • Adaugă pasta de tomate și amestecă bine.
  • Pune bucățelele de ton din conserve și lasă-le să se încălzească.
  • Adaugă smântâna grasă și amestecă până se obține un sos omogen.
  • Transferă pastele gătite în tigaia cu sos.
  • Adaugă 1-2 polonice de apă de la paste pentru a obține un sos cremos.
  • Amestecă bine și lasă-le să se încălzească împreună pentru câteva minute.
  • Presară pătrunjel verde tocat deasupra pastelor înainte de servire.

Recipe Video

Related Posts

Tocăniță de Inimi la Wok – Fragede de le mănânci cu buzele

iunie 12, 2025

Constantin și experimentele lui – Foi Crocante, Salată Fresh, Ou Moale – Mic dejun Delicios

iunie 10, 2025

Chiftele cu carne și cartofi noi la cuptor – Fără OU sau PESMET 

iunie 5, 2025

Totul Într-o Tavă – Pui Rumenit cu Legume Coapte, Fără Bătaie De Cap

iunie 3, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Cină / Prânz

Friptură de porc la cuptor cu cartofi | Carne de porc la cuptor cu cartofi și cu ceapă

Cină / Prânz

Semiprepartul special al familiei – Ceafă de purcel, fără timp pierdut 

Cină / Prânz

Creveți suculenți în sos cremos de smântână și parmezan

Cină / Prânz

Hamsii prăjite ca la mare – Gustare crocantă și savuroasă

Ciorbă / Supă / Borș

Ciorbă de roșii cu orez – Rețeta perfectă – Abundă în vitamine și nutrienți

Această ciorbă abundă în vitamine și nutrienți! Lasă-te sedus de gustul și parfumul acestei ciorbe,…

Cină / Prânz

MACAROANE CU BRÂNZĂ REȚETĂ AUTENTICĂ | Mac and Cheese

Cină / Prânz

Pârjoluțe de orez cu carne de pui – O combinație delicioasă pentru o masă savuroasă

Cină / Prânz

Rețetă cu pește – Sigur nu ai mâncat așa ceva – Rețetă Lasagna cu sos Bechamel 

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.