• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » PASTE cu CARNE TOCATĂ, SOS de ROȘII și BRÂNZĂ CHEDDAR [un fel de PASTE TACO]
Cină / Prânz

PASTE cu CARNE TOCATĂ, SOS de ROȘII și BRÂNZĂ CHEDDAR [un fel de PASTE TACO]

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
PASTE cu CARNE TOCATĂ, SOS de ROȘII și BRÂNZĂ CHEDDAR [un fel de PASTE TACO]

PASTE cu CARNE TOCATĂ, SOS de ROȘII și BRÂNZĂ CHEDDAR [un fel de PASTE TACO]

Recipe by vk

Am făcut niste paste cu carne tocată, la fel de gustoase precum renumitele paste carbonara. Paste cu carne tocată de vită, atât de gustoase încât nici mie nu mi-a venit să cred. Sosul de roșii și sosul de ardei folosit la paste chiar a facut din ele cele mai reușite paste cu carne. La final am pus peste aceste paste cu carne brânză Cheddar, iar ce a rezultat chiar o ieșit de zile mari.

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 500 g 500 paste cochilie

  • 500 g 500 carne tocată de vită

  • 200 g 200 ceapă tocată

  • 200 g 200 pastă ardei (kapia, Gras)

  • 200 ml 200 suc de roșii

  • 1/2 1/2 legătură mărar

  • 1/2 1/2 legătură pătrunjel

  • 200 g 200 brânză Cheddar

  • 1 1 linguriță de sare, sau după gust

  • 1/2 1/2 linguriță de zahăr

  • 1 1 căciulie de usturoi mărunțit

  • fulgi de ardei iute după gust

  • 1/2 1/2 linguriță oregano

  • 1/2 1/2 linguriță piper proaspăt râșnit

  • 2 2 frunzulițe dafin

  • 1 1/2 1 1/2 lingură sos Worcester

  • 30 ml 30 ulei măsline

Directions

  • Încinge uleiul de măsline într-o tigaie. Adaugă usturoiul răzuit și cepele tocate mărunt, condimentează cu sare, frunzele de dafin, piper, oregano și fulgii de ardei iute.
  • Adaugă carnea de vită tocată și gătește-o până devine ușor rumenită, apoi sucul de roșii, pasta de gogoșar, sosul oyster și zahărul.
  • Amestecă și gătește sosul timp de aproximativ 5 minute.
  • Fierbe apa într-o oală mare, adaugă sarea după ce apa începe să fiarbă.
  • Adaugă pastele cochilii și gătește-le conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  • Transferă pastele gătite în tigaia cu sos și adaugă apă de la paste pentru a menține pastele umede și cremoase.
  • Adaugă brânza cheddar și amestecă până se topește în sos, apoi asezonează cu mărarul și pătrunjelul verde tocat.
  • Serviți pastele cu parmezan ras pe deasupra.

Recipe Video

Related Posts

Rețetă de dietă – Mic Dejun La Cuptor cu ouă și legume – Sănătos și Delicios

iunie 16, 2025

Tocăniță de Inimi la Wok – Fragede de le mănânci cu buzele

iunie 12, 2025

Constantin și experimentele lui – Foi Crocante, Salată Fresh, Ou Moale – Mic dejun Delicios

iunie 10, 2025

Chiftele cu carne și cartofi noi la cuptor – Fără OU sau PESMET 

iunie 5, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Rețete pentru Iarnă

Vegeta de Casă din legume Proaspete – Delikat de casă – Cubuleț magic, plin de Savoare

Aceasta este cea mai bună rețetă de vegetă de casă preparată cu legume proaspete! Acest…

Prăjituri / Dulciuri

Rețetă foarte rapidă de Gogoși cu lingura 

Cină / Prânz

Mâncărică de fasole verde cu usturoi și carne de rață

Cină / Prânz

 Cele mai gustoase Clătite Aperitiv

Cină / Prânz

Ciulama de țelină cu cărniță 

Cină / Prânz

Delicii crunchy cu ciuperci pleurotus: rețetă simplă pentru o gustare super

Cină / Prânz

Hamburger de Casă – Rețetă de HamBurger – Chifle pentru Hamburger

Per ansamblu, acest hamburger de casă acompaniat de cartofi la cuptor a ieșit extraordinar, iar…

Mâncare de Paște

COZONAC GIGANT – Delicios, Pufos, în PALE

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.