• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Paste cu ton și smântană
Cină / Prânz

Paste cu ton și smântană

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Paste cu ton și smântană

Paste cu ton și smântană

Recipe by vk

O reteta de paste cu ton nemaipomenit de gustoase. Daca iti doresti o cina delicioasa, atunci prepara aceasta delicioasa reteta de paste cu ton. Cu aceasta reteta de paste si ton, iti garantez ca nu vei da gres. Paste cu ton reteta rapida si foarte gustoasa cum nu iti poti imagina!

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 500 g 500 paste

  • 2 2 conserve de ton în ulei (aprox. 360 g)

  • 1 1 ceapă medie

  • 2-3 2-3 linguri de pastă de tomate

  • 5-6 5-6 căței de usturoi

  • 150-200 g 150-200 smântână grasă

  • 1/2 1/2 legătură de pătrunjel verde

  • sare și piper după gust

Directions

  • Fierbe apa (mai bine de jumătate de oală) pentru un pachet de paste. Adaugă o lingură rasă de sare.
  • Pune pastele în apa clocotită. Fierbe-le timp de 8-9 minute până devin al dente.
  • Toacă mărunt ceapa și usturoiul.
  • Încinge o tigaie cu pereți înalți și adaugă uleiul din conserva de ton.
  • Adaugă ceapa tocată și amestecă, condimentează cu sare și piper. Când ceapa începe să se caramelizeze, adaugă usturoiul tocat.
  • Adaugă pasta de tomate și amestecă bine.
  • Pune bucățelele de ton din conserve și lasă-le să se încălzească.
  • Adaugă smântâna grasă și amestecă până se obține un sos omogen.
  • Transferă pastele gătite în tigaia cu sos.
  • Adaugă 1-2 polonice de apă de la paste pentru a obține un sos cremos.
  • Amestecă bine și lasă-le să se încălzească împreună pentru câteva minute.
  • Presară pătrunjel verde tocat deasupra pastelor înainte de servire.

Recipe Video

Related Posts

Ce Faci Din Cartofi și Pui? O Mâncărică de Cartofi cu Pui Fantastică

mai 19, 2025

 Cel mai cel Pateu de pește – Nu-i chip să-i reziști

mai 13, 2025

Un Burrito? Un Kebab? O Lipie Cu Apucături Orientale!

mai 12, 2025

Pui și Leurdă – Cea mai bună Plăcintă cu pui și leurdă – Rețetă simplă

mai 6, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Prăjituri / Dulciuri

Prăjitura Fanta – O prăjitură rapidă, cremoasă și rafinată

Cină / Prânz

Friptură de MIEL cu VIN [FRAGEDĂ ȘI SUCULENTĂ] la Cuptor, pentru PAȘTE

Pâine / Covrigi

Pâine dietetică cu maia – Combinația perfectă între gust și sănătate

Prăjituri / Dulciuri

Tarta Proteică pentru Pofte Sănătoase – Gust și sănătate într-o singură felie

Salate

Salată de vară cu specific oriental – Rețetă specială, răcoritoare și plină de vitamine

Prăjituri / Dulciuri

Plăcintă de Mere cu Dovleac – Desert rapid și delicios, foarte delicios

Am pregătit o plăcintă de dovleac cu măr sau, dacă preferi, o plăcintă de măr…

Cină / Prânz

Musaca de Cartofi cu Carne Tocată și Vinete – Rețetă de Musaca Grecească

Când te gândești la această musaca grecească, preparată cu cartofi, carne tocată și vinete, e…

Limonadă

Limonadă cu flori de soc – Pe cât de delicioasă, pe atât de specială

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.