• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Rețetă simplă delicioasă, macrou marinat la cuptor
Cină / Prânz

Rețetă simplă delicioasă, macrou marinat la cuptor

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Rețetă simplă delicioasă, macrou marinat la cuptor

Rețetă simplă delicioasă, macrou marinat la cuptor

Recipe by vk

Peștele marinat este un adevărat deliciu, iar combinația sa cu condimentele și aromele din cuptor va face ca fiecare mușcătură să fie o experiență memorabilă. În plus, de rețeta pas cu pas, vei găsi și sfaturi practice pentru alegerea celor mai proaspete ingrediente și pentru a obține rezultate perfecte de fiecare dată.

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 2-3 buc 2-3 macrou în funcție de calibru și tigaie;

  • 1 1 ceapă medie/mare

  • 1 1 morcov mediu

  • 5-6 5-6 crenguțe cimbru lămâios proaspăt

  • 3 3 frunzulițe de dafin

  • 20 g 20 zahăr

  • 1/2 1/2 linguriță piper

  • 4-5 g 4-5 sare

  • 1 1 linguriță oregano uscat

  • 1 1 ardei iute, fără semințe

  • 100-120 ml 100-120 ulei fl. soarelui

  • 100 ml 100 oțet 9 grade, mai de calitate

  • 200 ml 200 apă

Directions

  • Căliți ceapa, morcovul și ardeiul iute în ulei împreună cu frunzele de dafin, piperul și sarea.
  • Continuați să amestecați până când legumele devin moi.
  • Curățați macroul, îndepărtați capul, coada și aripioarele, apoi tăiați-l în rondele.
  • Într-un castron, amestecați oțetul, zahărul, oregano, apa și adăugați peste legumele călite.
  • Tăvăliți fiecare rondel de macrou prin acest amestec și așezați-l într-un vas pentru cuptor.
  • Presărați peștele cu cimbru și coaceți-l în cuptor preîncălzit la 200 de grade Celsius timp de aproximativ 1 oră și 10 minute.
  • Dacă este necesar, întoarceți rondelele de pește la jumătatea timpului de coacere.
  • Serviți macroul fierbinte, stropit cu puțin suc de lămâie pentru a-i accentua gustul.
  • Se poate servi cu legumele din tigaie sau cu garnituri la alegere.

Recipe Video

Related Posts

Rețetă de dietă – Mic Dejun La Cuptor cu ouă și legume – Sănătos și Delicios

iunie 16, 2025

Tocăniță de Inimi la Wok – Fragede de le mănânci cu buzele

iunie 12, 2025

Constantin și experimentele lui – Foi Crocante, Salată Fresh, Ou Moale – Mic dejun Delicios

iunie 10, 2025

Chiftele cu carne și cartofi noi la cuptor – Fără OU sau PESMET 

iunie 5, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Mâncare de Paște

COZONAC GIGANT – Delicios, Pufos, în PALE

Post

Ai Cartofi în Casă? – Hai să Facem Salata Supremă de cartofi (de Post)

Prăjituri / Dulciuri

 Înghețată de pepene galben –  De departe cea mai cremoasă, fină și gustoasă 

Salate

Salată Aperitiv – Carpaccio – Te scapă de cheltuieli – Salată de Legume și Fructe

Am realizat această salată-aperitiv în straturi de legume și fructe și mă simt cu adevărat…

Pâine / Covrigi

4 TIPURI DE PÂINE DE CASĂ | CUM SE FACE PÂINEA PAS CU PAS | REȚETĂ PÂINE 

Cină / Prânz

Cea mai gustoasă salată de morcovi – Rețetă simplă și rapidă

Prăjituri / Dulciuri

Înghețată de căpșuni și banane – Secretul se află într-un singur ingredient

Cină / Prânz

Pilaf cu Linte Roșie, rețetă de POST – Gata în doar 20 minute – Mâncărică de linte roșie cu orez

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.