• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Rețetă simplă delicioasă, macrou marinat la cuptor
Cină / Prânz

Rețetă simplă delicioasă, macrou marinat la cuptor

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Rețetă simplă delicioasă, macrou marinat la cuptor

Rețetă simplă delicioasă, macrou marinat la cuptor

Recipe by vk

Peștele marinat este un adevărat deliciu, iar combinația sa cu condimentele și aromele din cuptor va face ca fiecare mușcătură să fie o experiență memorabilă. În plus, de rețeta pas cu pas, vei găsi și sfaturi practice pentru alegerea celor mai proaspete ingrediente și pentru a obține rezultate perfecte de fiecare dată.

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 2-3 buc 2-3 macrou în funcție de calibru și tigaie;

  • 1 1 ceapă medie/mare

  • 1 1 morcov mediu

  • 5-6 5-6 crenguțe cimbru lămâios proaspăt

  • 3 3 frunzulițe de dafin

  • 20 g 20 zahăr

  • 1/2 1/2 linguriță piper

  • 4-5 g 4-5 sare

  • 1 1 linguriță oregano uscat

  • 1 1 ardei iute, fără semințe

  • 100-120 ml 100-120 ulei fl. soarelui

  • 100 ml 100 oțet 9 grade, mai de calitate

  • 200 ml 200 apă

Directions

  • Căliți ceapa, morcovul și ardeiul iute în ulei împreună cu frunzele de dafin, piperul și sarea.
  • Continuați să amestecați până când legumele devin moi.
  • Curățați macroul, îndepărtați capul, coada și aripioarele, apoi tăiați-l în rondele.
  • Într-un castron, amestecați oțetul, zahărul, oregano, apa și adăugați peste legumele călite.
  • Tăvăliți fiecare rondel de macrou prin acest amestec și așezați-l într-un vas pentru cuptor.
  • Presărați peștele cu cimbru și coaceți-l în cuptor preîncălzit la 200 de grade Celsius timp de aproximativ 1 oră și 10 minute.
  • Dacă este necesar, întoarceți rondelele de pește la jumătatea timpului de coacere.
  • Serviți macroul fierbinte, stropit cu puțin suc de lămâie pentru a-i accentua gustul.
  • Se poate servi cu legumele din tigaie sau cu garnituri la alegere.

Recipe Video

Related Posts

Tocăniță de Inimi la Wok – Fragede de le mănânci cu buzele

iunie 12, 2025

Constantin și experimentele lui – Foi Crocante, Salată Fresh, Ou Moale – Mic dejun Delicios

iunie 10, 2025

Chiftele cu carne și cartofi noi la cuptor – Fără OU sau PESMET 

iunie 5, 2025

Totul Într-o Tavă – Pui Rumenit cu Legume Coapte, Fără Bătaie De Cap

iunie 3, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Salate

Salată de ardei copți cu dresing aromat la perfecție – Sigur nu ai mâncat așa până acum

Cină / Prânz

Fasole Bătută – Cremoasă și tare gustoasă – Fasole făcăluită

Astfel, vă prezint o nouă rețetă de fasole, ușor de preparat și fără carne, fiind…

Cină / Prânz

Paste cremoase cu Sos de Smântână, Spanac și Ciupercuțe – Îmi place la nebunie cum arată

După cum știi, pastele sunt mereu în topul preferințelor. Așa că m-am gândit să îți…

Cină / Prânz

Pizza de Casă Anti-DIETĂ! Ceva SUPREM de GUSTOS

Prăjituri / Dulciuri

Rețetă Pavlova Pas cu Pas | Pavlova cu Frișcă și Mascarpone

Pâine / Covrigi

Covrigi de casă cu sare – Covrigi crocanți, cu ierburi aromatice și cu semințe 

Cei mai delicioși covrigi de casă se prepară doar cu patru ingrediente esențiale. Descoperă cum…

Prăjituri / Dulciuri

Desert din resturile de cozonac de la Crăciun, Budincă de Cozonac cu Ciocolată

Rețete pentru Iarnă

Cireșată – Lichior aromat, echilibrat și delicios

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.