Nici nu zici că e de post sau vegană, rețetă simplă la îndemâna oricui
Recipe by CristinaAceastă salată este nu doar delicioasă, dar și sănătoasă, oferind o sursă excelentă de vitamine și minerale. Poate fi servită ca atare sau alături de diverse preparate, oferind o masă echilibrată și plină de savoare. Poftă bună!
Servings
4
servingsPrep time
30
minutesCooking time
40
minutesCalories
300
kcalIngredients
500 g 500 varză proaspătă
2 2 buc avocado
1 1 ceapă roșie mică/medie
100 ml 100 ulei măsline
1 1 legătură pătrunjel
1 1 ardei iute fără semințe tocat mărunt
3-4 g 3-4 sare
1 g 1 piper proaspăt râșnit
zeama de la o lămâie
Directions
- Curățați avocado și scoateți sâmburele. Scoateți pulpa cu o lingură și puneți-o într-un blender.
- Adăugați uleiul de măsline, sucul de lămâie, sarea și piperul în blender și amestecați până obțineți o pastă cremoasă.
- Într-un bol mare, combinați varza tocată, ceapa roșie, pătrunjelul și ardeiul iute.
- Adăugați crema de avocado peste amestecul de varză și omogenizați bine.
- Gustați și ajustați condimentele după preferințe.
- Servește salata imediat sau păstrează-o în frigider până la momentul servirii.