Cele mai bune CHIFTELE din Ficat de VITĂ

by Șef Paul Constantin
Vezi rețeta
Le-am descoperit de curând! Aceste pârjoluțe de ficat sunt, cele mai bune CHIFTELE din Ficat de VITĂ pe care le-am mâncat. Această rețetă din ficat este ceea ce trebuie. Chiftelele din ficat au ieșit foarte aromate, foarte gustoase și într-adevăr pot spune clar, că vă vor plăcea la nebunie. Gătite în felul acesta, veți vedea că gustul este foarte echilibrat, iar ficatul nu domină preparatul.
Porții 4 servings
Pregătire 30 minutes
Gătire 40 minutes
Calorii 300

Ingrediente
  

  • 1 kg ficat de vită
  • 150 g morcov, dat pe răzătoarea mică
  • 3 cartofi mici
  • 3 cepe mici
  • 120 g făină de grâu
  • 3 ouă
  • 5-6 căței de usturoi
  • 4 g sare
  • 1/2 linguriță piper
  • 1/2 linguriță fulgi de ardei iute

Preparare
 

  1. Curățați ficatul de pielițe și tăiați-l în fâșii subțiri, apoi mărunțiți-l cât mai fin cu un cuțit sau un satâr.
  2. Răzuiți morcovul și cartofii pe răzătoarea mică.
  3. Tăiați ceapa pe răzătoarea mare.
  4. Adăugați cățeii de usturoi presați, ouăle, fulgii de ardei iute, piperul, sarea și amestecați bine.
  5. Adăugați făina treptat până când compoziția capătă o consistență adecvată.
  6. Încingeți uleiul într-o tigaie și formați chifteluțe din amestec, pe care le prăjiți până devin aurii pe ambele părți.
  7. Serviți chiftelele calde, alături de un sos la alegere (sos de iaurt, maioneză, smântână etc.).

Reteta Video

Printeaza / Salveaza reteta ca PDF

Loading…

Related Posts

Leave a Comment

Recipe Rating




Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.