• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Cârnați la BARDĂ | Cei mai BUNI CÂRNAȚI DE CASĂ [FĂRĂ MODESTIE] – Cârnați de Porc
Cină / Prânz

Cârnați la BARDĂ | Cei mai BUNI CÂRNAȚI DE CASĂ [FĂRĂ MODESTIE] – Cârnați de Porc

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Cârnați la BARDĂ | Cei mai BUNI CÂRNAȚI DE CASĂ [FĂRĂ MODESTIE] - Cârnați de Porc

Cârnați la BARDĂ | Cei mai BUNI CÂRNAȚI DE CASĂ [FĂRĂ MODESTIE] – Cârnați de Porc

Recipe by vk

Această rețetă, care combină metode tradiționale cu tehnici moderne, duce la obținerea unor cârnați delicioși, perfecti pentru sărbători sau orice altă ocazie specială. Asigură-te că respecți pașii pentru a te bucura de gustul autentic și savuros al acestor cârnați la bardă!

Print

Ingredients

  • 2 kg 2 falcă de porc

  • 2 kg 2 de pulpă de porc

  • 2 kg 2 ceafă de porc

  • 3.5 kg 3.5 cotlet de porc

  • 20-25 g 20-25 sare/kg de carne

  • 1 + 1/2 1 + 1/2 lingură boabe de piper, aprox. 15 gr, sau după gust

  • 7-8 7-8 boabe mari de ienibahar

  • 6-7 g 6-7 oregano (opțional, dar obligatoriu)

  • 5-6 g 5-6 cimbru uscat, sau după gust

  • 1 1 linguriță fulgi de ardei iute

  • 1 1 lingură de boia de ardei dulce

  • 300 g 300 usturoi românesc

  • 400 ml 400 apă rece

Directions

  • Taie carnea în bucăți mari și presară sare pe fiecare bucată.
  • Lasă carnea la rece pentru 2-4 zile.
  • După perioada de saramurare, lasă carnea la zvântat (uscarea la aer) pentru 24 de ore.
  • Afumă carnea ușor timp de o zi.
  • Taie carnea în bucăți mici folosind un cuțit de bucătar sau o bardă.
  • Mărunțește piperul, ienibaharul, oregano, cimbrul, fulgii de iarde iute și boiaua într-un mojar sau blender.
  • Adaugă usturoiul și apa și transformă-le într-o pastă fină.
  • Combinați carnea tocată cu mixul de condimente și usturoi.
  • Frământă bine până când carnea devine lipicioasă.
  • Umple mațele cu amestecul de carne condimentată.
  • Leagă cârnații la dimensiunile dorite.

Recipe Video

Related Posts

Tocăniță de Inimi la Wok – Fragede de le mănânci cu buzele

iunie 12, 2025

Constantin și experimentele lui – Foi Crocante, Salată Fresh, Ou Moale – Mic dejun Delicios

iunie 10, 2025

Chiftele cu carne și cartofi noi la cuptor – Fără OU sau PESMET 

iunie 5, 2025

Totul Într-o Tavă – Pui Rumenit cu Legume Coapte, Fără Bătaie De Cap

iunie 3, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Rețete pentru Iarnă

Cele mai Crocante Jumări de Porc

Cină / Prânz

 Cele mai bune CHIFTELE din Ficat de VITĂ

Rețete pentru Iarnă

Picăreală – Cea mai Intensă Rețetă de Salată Picantă

Cină / Prânz

Saramură de Scrumbie [la APARTAMENT] ca în Deltă

Cină / Prânz

Rețetă simplă delicioasă, macrou marinat la cuptor

Post

Mâncare Rapidă cu ARDEI, Salată de Ardei Copți – Ardei GRAS și Ardei Kapia

Cină / Prânz

Rețeta secretă pentru coaste de purcel la cuptor cu un twist delicios

Cină / Prânz

Rețetă Chinezească de Tăiței de Orez cu Sos Chinezesc [Sishuan]

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.