Cea mai Cremoasă Ciorbă de Burtă – GATA în 45 de MINUTE cu Tefal Cook4Me Touch cu conexiune WI-FI
Recipe by CristinaPofticioșilor de departe cea MAI RAPIDĂ ȘI CREMOASĂ CIORBĂ DE BURTĂ ce am mâncat-o vreodată și totul făcut la acest minunat, multicoker de la Tefal. Totul a fost și este peste așteptări și da Cook4Me Touch cu conexiune WI-FI de la Tefal, este un aparat de bucătărie versatil și ușor de utilizat, perfect pentru cei care doresc să prepare mâncăruri delicioase și sănătoase cu efort minim.
Servings
4
servingsPrep time
30
minutesCooking time
40
minutesCalories
300
kcalIngredients
600 g 600 burtă
400-500 g 400-500 piept cu os sau rasol de vită
200 g 200 smântână
100 g 100 iaurt grecesc
6 6 căței de usturoi
1 1 păstârnac
1 1 țelină mică
2 2 morcov
2 2 ceapă
4 4 gălbenuș
2 l 2 apă
5-7 g 5-7 sare, sau după gust
2-3 g 2-3 piper sau după gust
2-3 2-3 frunzulițe dafin
Directions
- Tăiați legumele în bucăți mari. Puneți legumele, burtă prefiartă, și apă în oala sub presiune.
- Conectați oala la Wi-Fi și utilizați aplicația asociată pentru a selecta rețeta dorită sau setările pentru supă de burtă.
- Ajustați setările oalei conform rețetei, inclusiv timpul de gătire sub presiune.
- Începeți gătirea conform instrucțiunilor specificate de oala sub presiune. Supa va fi gătită rapid datorită tehnologiei de gătire sub presiune.
- Pregătiți amestecul de smântână și gălbenușuri.
- După finalizarea gătirii, permiteți oalei să elibereze presiunea în mod natural.
- Feliați carnea fiartă și burta cât mai subțire.
- Scoateți legumele și strecurați supa, în care veți adăuga carnea, amestecul de smântână cu gălbenușuri și, la final, ajustați gustul cu sare, piper, oțet, după preferințe.