• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Cea mai FRAGEDĂ Friptură de Pui cu Legume la Borcan
Cină / Prânz

Cea mai FRAGEDĂ Friptură de Pui cu Legume la Borcan

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Cea mai FRAGEDĂ Friptură de Pui cu Legume la Borcan

Cea mai FRAGEDĂ Friptură de Pui cu Legume la Borcan

Recipe by vk

Atât de delicioasă încât te vei îndrăgosti de ea instant! Cea mai fragedă friptură de pui cu legume la borcan. Dacă ai musafiri și vrei să îi impresionezi, ar trebui să începi cu aceasta. O rețetă de friptură de pui cu legume care cu siguranță va atrage atenția. Această friptură de pui delicioasă, această rețetă cu carne de pui și legume, aș putea spune că o depășește pe cea făcută la cuptor, acea friptură de pui la cuptor.

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 1 1 pui grill aprox. 1.5kg

  • 1 1 dovlecel mediu

  • 500 g 500 cartofi

  • 3 3 ardei grași multicolori (jumătate din fiecare)

  • 2 2 cepe medii

  • 1 1 țelină apio

  • 250 g 250 ciuperci champignon

  • 125 g 125 roșii Cherry

  • 1 1 căciulie usturoi

  • 1 1 lingură rasă de piper boabe

  • 15-25 g 15-25 sare neiodată, sau după gust

  • 3-4 3-4 frunzulițe de dafin

  • 1 1 crenguță de rozmarin

  • 4-5 4-5 crenguțe de cimbru lămâios

  • 125-150 ml 125-150 vin alb

  • 1 1 linguriță rasă de fulgi de ardei iute, sau un ardei iute direct în borcan, dacă doriți

Directions

  • Taie țelina, ceapa, dovleceii, ardeii, cartofii și ciupercile în bucăți de dimensiuni medii.
  • Separă carnea de pui în bucăți (pulpele superioare și inferioare, aripioare, pieptul).
  • Într-un borcan mare, începe prin a adăuga un strat de cartofi, urmat de dovlecei, ardei grași, țelină, ciuperci și roșii cherry.
  • Adaugă morcovii tăiați și carnea de pui.
  • Adaugă ceapa, fulgii de ardei iute, boabele de piper, sarea, usturoiul, rozmarinul, cimbrul lămâios și frunzele de dafin.
  • Toarnă vinul peste ingredientele din borcan și închide borcanul ermetic.
  • Pune un prosop de bucătărie într-o oală mare și așază borcanul/borcanele.
  • Umple oala cu apă până la nivelul buzei borcanului și pune-o pe foc.
  • Lasă să fiarbă la foc moderat pentru aproximativ 2 ore și jumătate.
  • După ce gătitul este complet, lasă borcanele să se răcească în apă peste noapte.
  • Serveste friptura caldă cu o garnitură de legume, sau păstrează-o pentru mai târziu.

Recipe Video

Related Posts

Rețetă de dietă – Mic Dejun La Cuptor cu ouă și legume – Sănătos și Delicios

iunie 16, 2025

Tocăniță de Inimi la Wok – Fragede de le mănânci cu buzele

iunie 12, 2025

Constantin și experimentele lui – Foi Crocante, Salată Fresh, Ou Moale – Mic dejun Delicios

iunie 10, 2025

Chiftele cu carne și cartofi noi la cuptor – Fără OU sau PESMET 

iunie 5, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Mâncare de Paște

Vrei O Pască Ușoară Și Rapidă? Încearcă Varianta Fără Aluat – Pască cu brânză

Cină / Prânz

Pateuri cu Ceapă – Delicii crocante de pateuri cu ceapă și arome învăluitoare

Această rețetă este accesibilă și poate fi executată cu ușurință de oricine, indiferent de ocazie.…

Rețete pentru Iarnă

Impresionează-ți papilele gustative – Castraveți murați în suc de roșii

Cină / Prânz

Fish and Chips | MACROU PANE | REȚETE CU MACROU| CARTOFI CU PEȘTE

Cină / Prânz

Suberec – Çibörek – Gogoși cu carne – Plăcinte Turcești cu carne tocată de vită

Suberec, sau așa cum îi spun responsabilii de filme turcești, Çibörek. Un fel de gogoși…

Ovo-Lacto-Vegetarian

Autentic ca la ȚARĂ – Lapte PRINS și SMÂNTÂNĂ de CASĂ

Rețete pentru Iarnă

Picăreală – Cea mai Intensă Rețetă de Salată Picantă

Cină / Prânz

Pizza pe blat de Vinete – Vinete la Cuptor cu carne, brânză și roșii – O bunătate de care nu te mai saturi

Un titlu care stârnește curiozitatea: “PIZZA pe BLAT de VINETE”, însă ceea ce te va…

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.