Cea mai Rapidă și Gustoasă Pizza de Casă cu Aluat Foietaj
Recipe by CristinaCea mai rapidă și gustoasă pizza de casă cu aluat foietaj – Acestă rețetă simplă și delicioasă va transforma cu siguranță orice seară obișnuită într-o experiență culinară remarcabilă. Aluatul foietaj este secretul pentru a obține o crustă crocantă în timp record. Cu puține ingrediente și puțin timp de preparare, veți avea pizza gata în mai puțin de 30 de minute.
Servings
4
servingsPrep time
30
minutesCooking time
40
minutesCalories
300
kcalIngredients
1 1 pachet aluat FILO
100-150 g 100-150 cașcaval
50 g 50 salam de Sibiu
1 1 ardei gras roșu
4-5 4-5 ciuperci Champignon
200 g 200 brânză Cheddar
2 2 ouă
250 ml 250 sos de pizza
200 ml 200 lapte
2 2 bile mozzarella
1 1 vârf linguriță piper
1 1 vârf linguriță sare
Directions
- Întindeți 4 foi de aluat filo într-o tavă.
- Adăugați un strat de cașcaval ras pe toată suprafața.
- Tăiați ardeiul gras și ciupercile în felii subțiri.
- Așezați feliile de salam și ardei gras peste stratul de cașcaval.
- Adăugați ciupercile feliate.
- Aplicați sosul de pizza peste ingredientele așezate.
- Într-un bol, bateți 2 ouă împreună cu laptele, adăugând brânza cheddar rasă.
- Condimentați cu sare și piper, apoi amestecați bine până obțineți o pastă omogenă.
- ăspândiți acest amestec peste stratul de sos de pizza.
- Adăugați bucăți de mozzarella rupte manual peste amestecul de ou.
- Coaceți pizza la 180 de grade Celsius pentru aproximativ 20-30 de minute, până devine rumenă și crocantă.
- Scoateți pizza din cuptor, tăiați-o în felii și serviți-o caldă, savurând fiecare mușcătură.