• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Cea mai Rapidă și Gustoasă Pizza de Casă cu Aluat Foietaj
Cină / Prânz

Cea mai Rapidă și Gustoasă Pizza de Casă cu Aluat Foietaj

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Cea mai Rapidă și Gustoasă Pizza de Casă cu Aluat Foietaj

Cea mai Rapidă și Gustoasă Pizza de Casă cu Aluat Foietaj

Recipe by vk

Cea mai rapidă și gustoasă pizza de casă cu aluat foietaj – Acestă rețetă simplă și delicioasă va transforma cu siguranță orice seară obișnuită într-o experiență culinară remarcabilă. Aluatul foietaj este secretul pentru a obține o crustă crocantă în timp record. Cu puține ingrediente și puțin timp de preparare, veți avea pizza gata în mai puțin de 30 de minute.

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 1 1 pachet aluat FILO

  • 100-150 g 100-150 cașcaval

  • 50 g 50 salam de Sibiu

  • 1 1 ardei gras roșu

  • 4-5 4-5 ciuperci Champignon

  • 200 g 200 brânză Cheddar

  • 2 2 ouă

  • 250 ml 250 sos de pizza

  • 200 ml 200 lapte

  • 2 2 bile mozzarella

  • 1 1 vârf linguriță piper

  • 1 1 vârf linguriță sare

Directions

  • Întindeți 4 foi de aluat filo într-o tavă.
  • Adăugați un strat de cașcaval ras pe toată suprafața.
  • Tăiați ardeiul gras și ciupercile în felii subțiri.
  • Așezați feliile de salam și ardei gras peste stratul de cașcaval.
  • Adăugați ciupercile feliate.
  • Aplicați sosul de pizza peste ingredientele așezate.
  • Într-un bol, bateți 2 ouă împreună cu laptele, adăugând brânza cheddar rasă.
  • Condimentați cu sare și piper, apoi amestecați bine până obțineți o pastă omogenă.
  • ăspândiți acest amestec peste stratul de sos de pizza.
  • Adăugați bucăți de mozzarella rupte manual peste amestecul de ou.
  • Coaceți pizza la 180 de grade Celsius pentru aproximativ 20-30 de minute, până devine rumenă și crocantă.
  • Scoateți pizza din cuptor, tăiați-o în felii și serviți-o caldă, savurând fiecare mușcătură.

Recipe Video

Related Posts

Rețetă de dietă – Mic Dejun La Cuptor cu ouă și legume – Sănătos și Delicios

iunie 16, 2025

Tocăniță de Inimi la Wok – Fragede de le mănânci cu buzele

iunie 12, 2025

Constantin și experimentele lui – Foi Crocante, Salată Fresh, Ou Moale – Mic dejun Delicios

iunie 10, 2025

Chiftele cu carne și cartofi noi la cuptor – Fără OU sau PESMET 

iunie 5, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Cină / Prânz

Rețete de Post Rapide și Ușoare – Mâncare cu Năut – Hummus [ Rețete Vegane ] 

Ciorbă / Supă / Borș

Ciorbă de Perișoare învelite în Tocmagi – Așa ceva sigur nu ai mâncat

Rețete de slăbit

Salată aperitiv de pui – Rețetă Sănătoasă și perfectă pentru orice dietă

Ciorbă / Supă / Borș

[CEA MAI REUȘITĂ] Ciorbă de Miel Pentru Masa de Paște

Cină / Prânz

Creveți aromatizați în sos de unt și vin – Aroma mării la tine în farfurie

Cină / Prânz

Cum să prepari pate de fasole albă vegan, rețetă cu ingrediente simple

Cină / Prânz

Gata cu căutările – Am găsit rețeta perfectă cu tofu: Cremă de tofu și caju

Rețete pentru Iarnă

Sfeclă roșie la borcan – Rețetă pentru iarnă – Sfeclă roșie cu oțet, pentru salată

Sfecla roșie conservată în oțet este atât de ușor de preparat, încât vei fi uimit.…

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.