• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Cea mai Vitaminizată Zamă – Ciorbă crudă de pui cu legume
Ciorbă / Supă / Borș

Cea mai Vitaminizată Zamă – Ciorbă crudă de pui cu legume

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Cea mai Vitaminizată Zamă - Ciorbă crudă de pui cu legume

Cea mai Vitaminizată Zamă – Ciorbă crudă de pui cu legume

Recipe by vk

Această rețetă neobișnuită de Ciorbă crudă de pui cu legume, dar incredibil de gustoasă, oferă o nouă perspectivă asupra ciorbelor tradiționale, aducând în prim-plan prospețimea ingredientelor. Este perfectă pentru cei care caută să experimenteze în bucătărie și să încerce ceva diferit, menținându-și totodată dieta sănătoasă și echilibrată.

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • Pentru supa de pui:
  • 2-4 2-4 pulpe pui

  • 1 1 pătrunjel rădăcină

  • 3 3 morcovi medii

  • 3 3 cepe mici

  • 3 3 tulpini țelină apio

  • 1 1 linguriță sare

  • 3.5 l 3.5 apă

  • Pentru ciorba crudă:
  • 1 1 morcov mare

  • 1 1 pătrunjel rădăcină

  • 100 g 100 țelină rădăcină

  • 100 g 100 gogoșari la oțet

  • 20 g 20 leuștean la oțet

  • o legătură pătrunjel

Directions

  • Așază pulpele de pui într-o oală mare și adaugă apă rece peste ele pentru a permite sângelui să iasă fără a coagula.
  • Adaugă legumele (păstârnac, morcovi, cepe, țelină apio) întregi sau tăiate în jumătate pentru a îmbogăți gustul ciorbei.
  • Sărează după gust și lasă ciorba să fiarbă la foc moderat până începe să dea în clocot, apoi reduce focul și lasă să fierbă lent pentru 2 ore. Spumează la nevoie.
  • Între timp, tăie morcovii, țelina și păstârnacul în cubulețe mici pentru a adăuga textură și prospețime ciorbei.
  • Fierbe separat tăiețeii de pui.
  • Într-un bol, adaugă legumele crude tăiate cubulețe, puțin gogoșar la oțet și leuștean la oțet după gust.
  • Adaugă tăiețeii fierți peste legume.
  • Toarnă deasupra zeama fierbinte de pui, asigurându-te că legumele și tăiețeii sunt acoperiți.
  • Opțional, adaugă verdețuri proaspete tocate pentru un plus de aromă și culoare.
  • Servește ciorba “crudă” fierbinte, savurând combinația de texturi și gusturi vibrante.

Recipe Video

Related Posts

Cremoasă, Aromată, Delicioasă – Ciorbă de Purcel A la Grec

aprilie 15, 2025

Ciorbă de chimen (de post) – Un preparat extrem de simplu, dar surprinzător de gustos și reconfortant

aprilie 8, 2025

Dacă ai acest ingredient, ciorba de fasole e la alt nivel – Rețeta Bunicii Tinca – Ciorbă de fasole cu urzici (de post)

aprilie 3, 2025

Ciorbă de pește a la grec – Delicioasă – Sănătoasă, gustoasă și gata în 30 minute

ianuarie 14, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Prăjituri / Dulciuri

Rețetă de Cheesecake cu căpșuni: un desert aromat și ușor de preparat

Rețete pentru Iarnă

Ardei grași, ardei kapia pentru umplut – Ardei la borcan, gata de folosit oricând

Post

Cele mai pufoase Turte de cartofi – Rețetă DE POST 

Pâine / Covrigi

Pâine multistrat, fără drojdie și aditivi – O pâine sănătoasă și gustoasă

Cină / Prânz

Ardei la Saramură umpluți cu carne de vită – Rețetă inedită

Borș

Ciorbă de Sfeclă Roșie – de Post | Borș de Sfeclă Roșie | Borș Roșu

Rețete de slăbit

Salată cu Ton Dulce Acrișoară | Rețetă de Slăbit | Ton cu Maioneză și Porumb

Post

Crocante, Delicioase, Aromate și mai SĂNĂTOASE – Chipsuri de Legume la Cuptor 

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.