• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Chec Pufos cu Portocale – Cu doar două Portocale, faci un desert simplu și rapid 
Prăjituri / Dulciuri

Chec Pufos cu Portocale – Cu doar două Portocale, faci un desert simplu și rapid 

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Chec Pufos cu Portocale - Cu doar două Portocale, faci un desert simplu și rapid

Chec Pufos cu Portocale – Cu doar două Portocale, faci un desert simplu și rapid

Recipe by vk

La așa ceva nu ai cum să-i reziști! Chec pufos cu Portocale. Doar două portocale, si faci un desert simplu și rapid. O rețetă foarte ușoară, o rețetă de chec foarte aromată, ce cu siguranță te face să repeți experiența. Cei mici vor fi foarte încântați de aces desert simplu și rapid! Atât de apreciată este această rețetă că ci toți cei care vor gusta, vor rămâne gură casca, cu toții îți vor cere rețeta acestui chec cu portocale, făcut cu suc de portocale, dar și coajă rasă de la portocale.

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 100 ml 100 suc de portocale

  • coajă rasă de la portocale

  • 150 g 150 unt topit

  • 250 g 250 făină de grâu

  • 3 3 ouă

  • 150 g 150 zahăr

  • 10 g 10 praf de copt

  • 1 g 1 sare

  • 15 ml 15 extract de vanilie

  • 10-15 g 10-15 zahăr pudră pentru la final

Directions

  • Radeți coaja de la două portocale mari, folosind doar partea portocalie. Stoarceți sucul din portocale.
  • Într-un bol mare, bateți ouăle cu un vârf de cuțit de sare.
  • Adăugați 150 grame de zahăr și mixați bine până când se transformă într-o cremă fină și aerată.
  • Adăugați untul topit, extractul de vanilie, sucul și coaja de portocală. Amestecați bine.
  • Încorporați treptat făina și praful de copt, amestecând constant pentru a evita formarea cocoloașelor.
  • Preîncălziți cuptorul la 170 de grade Celsius.
  • Turnați compoziția într-o tavă de chec tapetată cu hârtie de copt.
  • Coaceți checul pentru 40-45 de minute până când este bine crescut și are o culoare aurie.

Recipe Video

Related Posts

Cea mai simplă rețetă de Înghețată de Pepene Roșu

mai 19, 2025

Cea Mai Ușoară Plăcintă Cu Brânză – 3 Pași Simpli, Rezultat Delicios

mai 12, 2025

Rețeta De Halva Pe Care N-ai Încercat-o Încă – Cu Bezea – Halva Meringue

mai 5, 2025

Desertul Care Cucerește Lumea – Rețeta De Tiramisu Original 

aprilie 28, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Cină / Prânz

Mușchi țigănesc – N-am mâncat niciodată un PREPARAT din PORC atât de delicios! Rețete de Sărbători

Mâncare de Paște

Drob Aperitiv cu Ficat de Curcan – Savuros și sățios

Rețete pentru Iarnă

Ciuperci la Borcan pentru Iarnă – Salată de ciuperci cu gogoșari – Gustoasă și savuroasă, merită încercată

Ciuperci la borcan pentru iarnă, un deliciu de salată de ghebe cu legume marinate. Atât…

Cină / Prânz

MICI de CASĂ sau MITITEI de CASĂ – VITĂ, PORC, OAIE

Cină / Prânz

Cartofi copți de 2 ori, Cu bacon, ceapă și brânză

Cină / Prânz

Uite așa faci Banala Varză Călită SUPER GUSTOASĂ – Folosește acest INGREDIENT

Este un mare adevăr în acest titlu; iată cum poți transforma banala varză călită într-un…

Cină / Prânz

Fritatta – Omletă cu cartofi prăjiți, parmezan și legume – Rețetă deosebită

Frittata cu cartofi prăjiți, parmezan și legume reprezintă, fără îndoială, o omletă deosebită.

Cină / Prânz

Am ciuperci și n-am smântână, oare iese ciulama? DE POST

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.