• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Ciorbă de Văcuță – Țărănească Acrită cu ZEAMĂ de VARZĂ
Ciorbă / Supă / Borș

Ciorbă de Văcuță – Țărănească Acrită cu ZEAMĂ de VARZĂ

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Ciorbă de Văcuță - Țărănească Acrită cu ZEAMĂ de VARZĂ

Ciorbă de Văcuță – Țărănească Acrită cu ZEAMĂ de VARZĂ

Recipe by vk

Cea mai bună ciorbă de văcuță cu coadă de vițel și acrită cu moare de varză, cea mai gustoasă pe care o vei mânca vreodată, făcută din coadă de văcuță, vițel, taur sau bou și moare de varză.
Îți prezint rețeta ideală de ciorbă de vită, exact așa cum se prepară în restaurante. Ciorbă de văcuță ca la restaurant, pas cu pas. O rețetă ușoară, cu arome deosebite.

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 1,2-1,5 kg 1,2-1,5 coadă de vită

  • 1-1,5 l 1-1,5 zeamă acră de varză

  • 3-4 3-4 cartofi medii

  • 100-150 g 100-150 mazăre verde

  • 100-150 g 100-150 păstăi verzi

  • 3 3 cepe medii, din care una tocată mărunt

  • 1 1 ardei gras roșu

  • 2 2 morcovi, din care unul tocat mărunt

  • 2 2 rădăcini de pătrunjel sau păstârnac rădăcină (unul tocat mărunt)

  • 1/2 1/2 țelină mare (jumătate din ea se toacă mărunt)

  • 250 g 250 roșii sau suc de roșii

  • 50 ml 50 ulei floarea soarelui

  • sare și piper după gust + o linguriță de piper boabe, la supă

  • opțional o frunzuliță de dafin, pentru supă

  • 2 2 legături pătrunjel verde

  • 1 1 legătură leuștean verde

  • 3 L 3 apă

Directions

  • Clătiți bine cărnița și puneți-o într-o oală mare, acoperind-o cu apă.
  • Adăugați legumele pentru supă (morcov, țelină, pătrunjel rădăcină, cepe) și condimentele (dafin, boabe de piper).
  • Fierbeți timp de aproximativ o oră și jumătate.
  • Tăiați legumele pentru ciorbă (ardei, morcov, țelină, pătrunjel rădăcină, tulpini de țelină, cepe, roșii) în cuburi sau mărunt.
  • Căliți legumele în ulei, începând cu ceapa, apoi adăugând treptat restul legumelor.
  • Îndepărtați legumele și carnea din supă, strecurați supa pentru a elimina impuritățile.
  • Adăugați carnea înapoi în supă și adăugați legumele călite.
  • Adăugați cartofii și fierbeți până se înmoaie.
  • Adăugați ardeiul gras, fasolea verde și mazărea.
  • Acriți cu zeama de varză și ajustați gustul cu sare și piper după nevoie.
  • Adăugați pătrunjelul verde și leușteanul tocat.

Recipe Video

Related Posts

Cremoasă, Aromată, Delicioasă – Ciorbă de Purcel A la Grec

aprilie 15, 2025

Ciorbă de chimen (de post) – Un preparat extrem de simplu, dar surprinzător de gustos și reconfortant

aprilie 8, 2025

Dacă ai acest ingredient, ciorba de fasole e la alt nivel – Rețeta Bunicii Tinca – Ciorbă de fasole cu urzici (de post)

aprilie 3, 2025

Ciorbă de pește a la grec – Delicioasă – Sănătoasă, gustoasă și gata în 30 minute

ianuarie 14, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Cină / Prânz

Sushi de casă cu Ghimbir murat și Wasabi | Rețeta Sushi

Cină / Prânz

Sos Bechamel | Fond Alb | Rețeta Pas cu Pas | Piept de Rață cu Sos

Prăjituri / Dulciuri

Rețeta Autentică de Zburăței

Prăjituri / Dulciuri

Cremșnit Baklava – Cremșnit copt la cuptor

Cină / Prânz

Osso Bucco – Un deliciu românesc în stil italian

Post

Tradiționala Rețetă Românească de COLIVĂ 

Cină / Prânz

Paste cu sos de ceapă – Cel mai bun sos de ceapă pentru paste, garantat

Rețete pentru Iarnă

Prune marinate cu Oțet – Cea mai gustoasă rețetă de Murături – Prune umplute cu varză și morcov

Aceste prune marinate în oțet sunt extrem de aromate și se potrivesc de minune alături…

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.