• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Ciulama de țelină cu cărniță 
Cină / Prânz

Ciulama de țelină cu cărniță 

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Ciulama de țelină cu cărniță 

Ciulama de țelină cu cărniță 

Recipe by vk

Dacă vrei să încerci o rețetă nouă, cu siguranță trebuie să încerci Ciulama de Țelină cu mușchiuleț de purcel. Este ușor de preparat și are un gust delicios! Ai crezut vreodată că vei putea combina într-un preparat delicios gustul aromat al mușchiulețului de purcel cu savoarea unică a țielinei? Dacă da, această rețetă îți va depăși așteptările! Această ciulamă de țelină cu mușchiuleț de purcel aduce bucurie în farfuria. În acest videoclip, îți vom arăta cum să faci o variantă specială a acestei delicioase ciulama de țelină, unde se îmbină perfect bucățile de țelină moale cu mușchiulețul de purcel rumenit.

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 1.5 kg 1.5 țelină rădăcină

  • 500 g 500 mușchiuleț de purcel (pasăre sau vită)

  • 2 2 cepe medii tocate mărunt

  • 7/8 7/8 căței de usturoi

  • 150 ml 150 vin alb

  • 1 1 ardei iute fără semințe, opțional

  • 500 ml 500 apă, supă de carne, sau de legume

  • 50-60 ml 50-60 ulei de floarea soarelui, măsline, sau grăsime de porc, pasăre

  • 500 g 500 smântână

  • 5-6 g 5-6 sare, sau după gust

  • 1/2 1/2 linguriță piper proaspăt râșnit

  • 1/2 1/2 legătură pătrunjel și mărar

Directions

  • Încălziți uleiul într-o cratiță și prăjiți mușchiulețul de porc până devine rumen.
  • Scoateți carnea și adăugați țelina, ceapa, usturoiul, piperul, ardeiul iute și frunzele de dafin. Căliți pentru câteva minute.
  • Adăugați vinul și lăsați să se evapore alcoolul.
  • Adăugați carnea înapoi, acoperiți cu apă și fierbeți la foc mic pentru 20 de minute.
  • Amestecați smântâna cu puțină zeamă din cratiță, apoi adăugați-o înapoi și fierbeți pentru încă 5 minute.
  • Ajustați gustul cu sare și piper. Serviți ciulama decorată cu pătrunjel verde.

Recipe Video

Related Posts

Ce Faci Din Cartofi și Pui? O Mâncărică de Cartofi cu Pui Fantastică

mai 19, 2025

 Cel mai cel Pateu de pește – Nu-i chip să-i reziști

mai 13, 2025

Un Burrito? Un Kebab? O Lipie Cu Apucături Orientale!

mai 12, 2025

Pui și Leurdă – Cea mai bună Plăcintă cu pui și leurdă – Rețetă simplă

mai 6, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Prăjituri / Dulciuri

Prăjitură Rapidă fără Coacere – Îngrozitor de Gustoasă, gata în 15 minute

Salate

Salată de cartofi cu pește – Nu vei mai mânca salate fără pește dacă vei încerca această rețetă

Rețete pentru Iarnă

Dulceață de Ardei Iute – 2 secrete – Dulceață gustoasă și aromată, merită încercată

Rețeta „Dulceață de Ardei Iute cu Capia” te invită într-o călătorie culinară unde iuțeala specifică…

Prăjituri / Dulciuri

Clătite Marocane

Celebra rețetă BAGHRIR, cele mai căutate clătite din lume. Clătite Marocane, clatite de post, sau…

Cină / Prânz

Cum să prepari pate de fasole albă vegan, rețetă cu ingrediente simple

Cină / Prânz

Fasole scăzută – Fasole cu ciolan afumat | Iahnie de fasole cu buturel afumat 

Cină / Prânz

Delicatesă cu vinete și ouă – Menemen, un deliciu turcesc

Prăjituri / Dulciuri

Ruladă cu mere după URECHE – Prăjitură rapidă cu mere

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.