• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Ciuperci cu carne de porc și ardei – N-am mâncat niciodată ciuperci așa delicioase
Cină / Prânz

Ciuperci cu carne de porc și ardei – N-am mâncat niciodată ciuperci așa delicioase

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Ciuperci cu carne de porc și ardei

Ciuperci cu carne de porc și ardei

Recipe by vk

Ciuperci cu carne de porc și ardei – rapid, colorat și plin de savoare!

O combinație perfectă de carne fragedă, ciuperci suculente și ardei crocanți, gata în doar câteva minute! O masă simplă, dar absolut delicioasă, ideală pentru cină sau prânz. Se prepară ușor și dispare rapid de pe farfurie!

Ingredientele sunt mai jos în descriere, iar rețeta pas cu pas este prezentată în video.

Print

Ingredients

  • 500 g 500 ciuperci pleurotus

  • 400 g 400 cotlet purcel

  • 1 1 ceapă mare

  • 1 1 praz mic

  • 6 6 căței de usturoi

  • 3 3 sferturi ardei grași multicolori

  • 5 5 linguri ulei de măsline

  • 1/2 1/2 linguriță piper

  • 1 1 linguriță sare

Directions

  • Taie 500 g de ciuperci Pleurotus în fâșii mai mari.
  • Încinge o tigaie și pune ciupercile direct în ea, fără ulei.
  • Lasă-le să elimine apa și să se caramelizeze ușor pe ambele părți.
  • Taie 500 g de carne de porc (ceafă sau cotlet) în felii foarte subțiri.
  • Pune o altă tigaie la încins și prăjește carnea fără condimente inițial.
  • Adaugă peste ciuperci 2-3 linguri de ulei de măsline și amestecă.
  • Pune o ceapă mare tocată și un fir de praz tocat, apoi călește-le bine.
  • Presară puțină sare pentru a grăbi eliminarea lichidului.
  • Trage ciupercile și ceapa pe marginea tigăii, adaugă încă 2 linguri de ulei de măsline și pune feliile de carne.
  • Sotează carnea timp de 5 minute, amestecând constant.
  • Adaugă ½ linguriță de sare și piper din abundență.
  • Pune 6 căței de usturoi tocați și amestecă bine.
  • Adaugă un sfert de ardei gras galben, unul roșu și unul verde, tăiați fâșii subțiri.
  • Amestecă totul bine și mai gătește 1 minut la foc mic.
  • Oprește focul și lasă preparatul să se odihnească 2-3 minute înainte de servire.

Related Posts

Ce Faci Din Cartofi și Pui? O Mâncărică de Cartofi cu Pui Fantastică

mai 19, 2025

 Cel mai cel Pateu de pește – Nu-i chip să-i reziști

mai 13, 2025

Un Burrito? Un Kebab? O Lipie Cu Apucături Orientale!

mai 12, 2025

Pui și Leurdă – Cea mai bună Plăcintă cu pui și leurdă – Rețetă simplă

mai 6, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Post

Compot de Prune Uscate și Afumate

Salate

Salată mexicană cu ton – Rețetă rapidă și hrănitoare 

Cină / Prânz

Salată Orientală – Salată de cartofi cu ou și ceapă – Din cale afară de bună

Este un amestec perfect între salata orientală preparată iarna și salata de cartofi specifică primăverii…

Cină / Prânz

Pateu de pasăre – Cum să faci cel mai bun pateu de casă – Fin, cremos și foarte gustos

Cel mai bun pateu de casă, rețetă originală, cu ficat de pasăre.

Post

Fără Ou, Fără Lactate, Doar Gust – Salată de Cartofi de Post cu Maioneză

Cină / Prânz

Cartofi înăbușiți cu ceapă la cuptor – O rețetă ALTFEL

Pâine / Covrigi

Mucenici Moldovenești Pufoși cu Nucă – [Sfințișori] de POST 

Salate

Explozie de gust – O salată cu ton atât de bună, încât vei uita că e sănătoasă

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.