• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Cotlet de porc în stil asiatic cu cipsuri de usturoi – Gustos din cale-afară
Cină / Prânz

Cotlet de porc în stil asiatic cu cipsuri de usturoi – Gustos din cale-afară

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Cotlet de porc în stil asiatic cu cipsuri de usturoi

Cotlet de porc în stil asiatic cu cipsuri de usturoi

Recipe by vk

Astăzi vă aducem o rețetă delicioasă și ușor exotică: Cotlet de porc în stil asiatic cu chipsuri de usturoi. Pregătiți-vă să vă impresionați papilele gustative cu această combinație savuroasă și plină de arome!

Ingredientele sunt mai jos în descriere, iar rețeta pas cu pas este prezentată în video.

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 3 3 bucăți cotlet de purcel cu os

  • 150-200 150-200 făină albă

  • 200 ml 200 sos de soia

  • 150 ml 150 bere

  • 60 g 60 sos dulce acrișor

  • 2 2 linguri sos Worchester

  • 30 ml 30 ulei de măsline

  • 8 8 căței de usturoi mari

  • 8 8 căței de usturoi mici

  • piper sishuan

  • sare și piper

Directions

  • Condimentați cotletul de porc cu sare și piper. Trageți cotletul prin făină albă, asigurându-vă că fiecare bucățică este bine acoperită.
  • Încingeți tigaia cu ulei de măsline. Gătiți cotletul pentru aproximativ 6 minute, până când capătă o crustă aurie și crocantă. Lăsați cotletul să se odihnească pentru a permite sucurilor să se redistribuie.
  • Folosiți uleiul rămas în tigaie și adăugați usturoi zdrobit și oasele de la cotlet pentru a crea o bază aromată. Turnați sos de soia, sos worchester, sos dulce-acrișor și o bere rece în tigaie.
  • Lăsați sosul să fiarbă și să se reducă până capătă o consistență groasă și lipicioasă. Reintroduceți cotletul în tigaie și gătiți-l încă o dată în sosul asiatic, asigurându-vă că fiecare bucată este bine acoperită.
  • Pregătiți chipsuri de usturoi crocante și pline de savoare pentru a completa felul de mâncare.

Related Posts

Tocăniță de Inimi la Wok – Fragede de le mănânci cu buzele

iunie 12, 2025

Constantin și experimentele lui – Foi Crocante, Salată Fresh, Ou Moale – Mic dejun Delicios

iunie 10, 2025

Chiftele cu carne și cartofi noi la cuptor – Fără OU sau PESMET 

iunie 5, 2025

Totul Într-o Tavă – Pui Rumenit cu Legume Coapte, Fără Bătaie De Cap

iunie 3, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Cină / Prânz

Fritatta – Omletă cu cartofi prăjiți, parmezan și legume – Rețetă deosebită

Frittata cu cartofi prăjiți, parmezan și legume reprezintă, fără îndoială, o omletă deosebită.

Cină / Prânz

Rețetă Chinezească de Tăiței de Orez cu Sos Chinezesc [Sishuan]

Cină / Prânz

Costiță cu fasole în doar câteva minute – Rețeta rapidă și delicioasă 

Iată ce ingrediente îți sunt necesare pentru această rețetă: costiță de porc, fasole boabe, ceapă,…

Post

Rețetă de maioneză de post, din avocado – Rețetă Vegană

Post

Rețete de POST – Cel mai Pufos și Apetisant Chec de Post – Rețete Vegane

Ciorbă / Supă / Borș

Ciorbă Rădăuțeană – E nebunie – E de pus pe mâncat!

Pentru cei gurmanzi, am pregătit o rețetă alternativă de ciorbă de pui, inspirată de cea…

Prăjituri / Dulciuri

Clătite la Cuptor – Rețetă de la neamuri din Germania cu ciocolată și banane

Cină / Prânz

Steak Vită | Vită Medium Rare | Reverse Searing | Antricot la Tigaie | Vită la Cuptor

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.