• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Cotlet de purcel suculent și plin de arome – O metodă inovatoare și delicioasă pentru a găti cotletele de purcel
Cină / Prânz

Cotlet de purcel suculent și plin de arome – O metodă inovatoare și delicioasă pentru a găti cotletele de purcel

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Cotlet de purcel - Carne suculentă și plină de arome

Cotlet de purcel – Carne suculentă și plină de arome

Recipe by vk

Astăzi vă prezentăm o metodă inovatoare și delicioasă pentru a găti cotletele de purcel: REVERSE SEARING. Această tehnică asigură o carne suculentă și plină de arome, perfectă pentru orice masă deosebită! Cotlete de purcel suculente, aromate și perfect gătite, care vor impresiona orice gurmand. Aceste cotlete sunt ideale pentru o cină specială sau pentru a impresiona oaspeții la următoarea voastră petrecere.

Aceasta tehnică de reverse searing sigilează sucurile în interior și conferă cotletelor o textură crocantă și un gust deosebit. Ingredientele sunt mai jos în descriere, iar rețeta pas cu pas este prezentată în video.

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 5 5 bucăți cotlet de purcel

  • 100 g 100 unt

  • 3-4 3-4 crenguțe salvie

  • 3-4 3-4 crenguțe rozmarin

  • 5 5 lingurițe ulei de măsline – 40-50 ml pentru prăjit

  • sare

  • piper

Directions

  • Alegeți cele mai frumoase cotlete de purcel și aromatizați-le cu sare, piper și ierburi proaspete.
  • Așezați cotletele pe un grătar în cuptor, la 110 grade Celsius. Lăsați-le să se gătească timp de 70-80 de minute.
  • Reverse searing:
  • După ce cotletele s-au gătit încet în cuptor, încingeți o tigaie cu ulei de măsline. Adăugați salvie, crenguțe de rozmarin și unt în tigaie.
  • Gătiți cotletele în această baie aromatică timp de aproximativ 6 minute, până când capătă o crustă frumoasă și aurie.

Related Posts

Tocăniță de Inimi la Wok – Fragede de le mănânci cu buzele

iunie 12, 2025

Constantin și experimentele lui – Foi Crocante, Salată Fresh, Ou Moale – Mic dejun Delicios

iunie 10, 2025

Chiftele cu carne și cartofi noi la cuptor – Fără OU sau PESMET 

iunie 5, 2025

Totul Într-o Tavă – Pui Rumenit cu Legume Coapte, Fără Bătaie De Cap

iunie 3, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Sărbători de Iarnă

Cea mai Delicioasă Rețetă de ȘUNCULIȚĂ LA BAIȚ USCAT – Cum se Păstrează Slănina

Prăjituri / Dulciuri

Gogoși pufoase cu lingura – Cu câteva ingrediente simple și un minim efort, obții niște gogoși delicioase

Rețete pentru Iarnă

Remediu natural SUPER eficient în lupta cu virozele și răceala – Absolut GENIAL

Prăjituri / Dulciuri

Chec Pufos cu Portocale – Cu doar două Portocale, faci un desert simplu și rapid 

Rețete pentru Iarnă

Marmeladă de Mere – Cum se face marmelada – Gem de Mere, ce îl tai la cuțit 

Marmeladă de mere sau mere marmeladă, alege denumirea care îți place! În videoclipul atașat, îți…

Rețete pentru Iarnă

Ketchup de casă – Sos special pentru Pizza, Burger și chiar Paste – Salvează rețeta, merită

Mai jos, am inclus lista de ingrediente pentru a vă face ușor să pregătiți această…

Rețete pentru Iarnă

Dulceață de gogonele, cu arome nebănuite – Un deliciu aromat și inedit

Cină / Prânz

Pastă de Pește AFUMAT [PATE DE PEȘTE] | Salată de Icre cu Macrou Afumat

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.