• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Creieraș PANE, ca la CARTE
Cină / Prânz

Creieraș PANE, ca la CARTE

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Creieraș PANE, ca la CARTE

Creieraș PANE, ca la CARTE

Recipe by vk

De când gătesc așa creieraș pane, cei mici vor mereu. Sunt cei mai bucuroși de rețeta de creieraș pane, făcut la tigaie cu ou. Această rețetă simplă și ușoară, cu ingrediente puține, este o minunăție. Nu îți ocupă prea mult timp, pregătirea e simplă, iar rezultatul pentru această rețetă de creier pane, e genial!

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 600 g 600 creier de vită/vițel/porc

  • 80-100 g 80-100 făină de grâu, sau până obții consistența potrivită

  • 300 ml 300 ulei floarea-soarelui pentru prăjit

  • 2 2 ouă

  • 1/2 1/2 linguriță de sare, sau după gust

  • piper după gust, 1-2 g

Directions

  • Curăță creierul sub un fir de apă rece, îndepărtând pielicica și cheagurile de sânge.
  • Taie creierul în bucăți mici pentru o textură mai plăcută și pentru a evita bucățile mari, greu de mâncat.
  • Bate bine două ouă într-un bol.
  • Adaugă sarea și piperul, amestecând bine.
  • Încorporează treptat făina până când obții consistența unei maioneze.
  • Tăvălește fiecare bucată de creier în amestecul de ou și făină, asigurându-te că este acoperită uniform.
  • Încinge uleiul într-o tigaie la foc mediu.
  • Pune bucățile de creier pane în ulei și prăjește-le până devin aurii, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.

Recipe Video

Related Posts

Tocăniță de Inimi la Wok – Fragede de le mănânci cu buzele

iunie 12, 2025

Constantin și experimentele lui – Foi Crocante, Salată Fresh, Ou Moale – Mic dejun Delicios

iunie 10, 2025

Chiftele cu carne și cartofi noi la cuptor – Fără OU sau PESMET 

iunie 5, 2025

Totul Într-o Tavă – Pui Rumenit cu Legume Coapte, Fără Bătaie De Cap

iunie 3, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Prăjituri / Dulciuri

Frigănele de cozonac – Cea mai dulce amintire din copilărie

Cină / Prânz

Pate vegetal de fasole roșie – Cremos, sănătos și plin de savoare

Cină / Prânz

Cum să obţii gustul unei pizza într-o gustare? Rețeta rapidă de Pizza Rulou

Cină / Prânz

Nu te mai saturi de această salată cu pește și cartofi – Vedeta este MACROUL

Rețete pentru Iarnă

Varză murată la butoi – Cum se pune varza la murat – Rețetă pentru iarnă

Rețete diverse și zone geografice variate există, însă o varză murată autentică se distinge prin…

Cină / Prânz

Cartofi Țărănești la Cuptor – Cartofi la cuptor cu Șuncă, Ceapă, Usturoi – Nemaipomenit!

Combinația cu șunca, ceapa și usturoiul a dat o savoare desăvârșită întregului preparat. La final,…

Cină / Prânz

Friptură de Pui în vin, la Cuptor, cu Cartofi Natur Fierți cu leuștean

Ciorbă / Supă / Borș

Ciorbă de Potroace [CIORBA MAHMURELII] | Ciorbă din CIOPOTĂI cu Moare

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.