• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Cum să faci pate de fasole roșie – ingredientul secret al pateului delicios
Cină / Prânz

Cum să faci pate de fasole roșie – ingredientul secret al pateului delicios

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Cum să faci pate de fasole roșie – ingredientul secret al pateului delicios

Cum să faci pate de fasole roșie – ingredientul secret al pateului delicios

Recipe by vk

Pateul de fasole roșie este o mâncare tradițională foarte apreciată, perfectă ca aperitiv, gustare sau chiar ca fel principal. Este un preparat delicios și extrem de versatil, care se poate găti în diverse moduri, utilizând diferite ingrediente și condimente.

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 450 g 450 fasole roșie de la conservă (2 conserve)

  • 2 2 ouă fierte tare

  • 2-3 g 2-3 sare, se mai adaugă pe parcurs dacă simțiți nevoia

  • 1 g 1 piper proaspăt râșnit, sau după gust

  • 4 4 pătrățele sau triunghiuri de brânză topită

  • 1 1 linguriță de boia dulce afumată

  • 2-3 2-3 căței de usturoi

  • 60-70 ml 60-70 ulei de măsline

Directions

  • Deschide conserva de fasole și scurge bine fasolea. Fierbe ouăle până sunt tari.
  • Într-un bol mare, adaugă fasolea, ouăle fierte, sarea, boiaua afumată, piperul și brânza topită.
  • Curăță și zdrobește usturoiul, apoi adaugă-l în bol. Toarnă uleiul de măsline extra virgin peste celelalte ingrediente.
  • Folosește un mixer vertical pentru a omogeniza ingredientele până când compoziția devine cremoasă și uniformă. Ajustează consistența cu mai mult ulei dacă este necesar.
  • Gustă pateul și ajustează sarea și condimentele după preferințe.

Recipe Video

Related Posts

Tu știai rețeta asta? Salată Cu Ciuperci, Maioneză Și Usturoi – Super Simplă

mai 22, 2025

Ridichi, Ceapă, Mărar – Salata perfectă pentru Friptură, e gata în 5 Minute

mai 20, 2025

Ce Faci Din Cartofi și Pui? O Mâncărică de Cartofi cu Pui Fantastică

mai 19, 2025

Ai Urzici? Iată cum să faci cea mai sănătoasă și Gustoasă Salată de Urzici

mai 15, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Rețete pentru Iarnă

Sirop de Soc pentru iarnă – Sirop macerat la rece, din fructe de soc

Rețeta de sirop de soc preparat din fructe de soc este esențială pentru sezonul rece,…

Prăjituri / Dulciuri

Prăjitură cu brânză dulce și aluat filo – Cheesecake Baklava – O minunăție de prăjiturică

Ingredientele alese transformă acest desert într-o opțiune ideală chiar și pentru masa de sărbătoare. De…

Cină / Prânz

Cremă de Telemea cu Ceapă Roșie – Perfectă pentru aperitive rapide, mic dejun sau chiar o gustare de seară

Ciorbă / Supă / Borș

Din câteva ingrediente a ieșit o explozie de gust – Supă de năut de post

Ciorbă / Supă / Borș

 Rețetă Originală de Ciorbă de Pește – Storceac de Sturion

Cină / Prânz

Dovlecei gratinați la cuptor – Aperitiv rapid și delicios

Cină / Prânz

Cea mai suculentă friptură de purcel – O explozie de arome –  Vă dezvăluim toate secretele, cu Bărbosu

Cină / Prânz

O explozie de aromă și culoare – Șuba – Salată rusească

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.