Delicii crunchy cu ciuperci pleurotus: rețetă simplă pentru o gustare super

by Șef Paul Constantin
Vezi rețeta
Dacă ești în căutarea unei gustări rapide și delicioase, atunci rețeta de delicii crunchi cu ciuperci pleurotus este exact ceea ce ai nevoie! Această rețetă simplă și rapidă te va surprinde prin combinația perfectă între textura crocantă și savoarea intensă a ciupercilor pleurotus. Poți pregăti această gustare pe cinste în doar câteva minute, iar rezultatul final te va cuceri cu siguranță pe tine și pe invitații tăi
Porții 4 servings
Pregătire 30 minutes
Gătire 40 minutes
Calorii 300

Ingrediente
  

  • 500 g ciuperci pleurotus
  • 300 g făină albă de grâu
  • 50 g amidon de porumb
  • 5-6 g sare
  • 2 căței de usturoi
  • 1 linguriță rasă chimion
  • frunzulițele de la 5-6 crenguțe cimbru lămâios
  • 1 lingură susan negru
  • 70 ml ulei de floarea soarelui
  • 330 ml bere rece

Preparare
 

  1. Combinați făina, amidonul, sarea, usturoiul mărunțit, chimionul, cimbrul, susanul și amestecați.
  2. Adăugați uleiul și berea rece, amestecând până obțineți un aluat vascoasă.
  3. Rupeți ciupercile Pleurotus în fâșii sau bucăți de mărime dorită.
  4. Încingeți uleiul într-o cratiță la aproximativ 150 de grade.
  5. Tăvăliți fiecare bucată de ciupercă în amestecul pregătit și prăjiți până devin crocante și aurii, aproximativ 2-3 minute pe fiecare parte.
  6. Scoateți pe un șervet de hârtie pentru a elimina excesul de ulei.

Reteta Video

Printeaza / Salveaza reteta ca PDF

Loading…

Related Posts

Leave a Comment

Recipe Rating




Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.