
Delicii crunchy cu ciuperci pleurotus: rețetă simplă pentru o gustare super
Recipe by CristinaDacă ești în căutarea unei gustări rapide și delicioase, atunci rețeta de delicii crunchi cu ciuperci pleurotus este exact ceea ce ai nevoie! Această rețetă simplă și rapidă te va surprinde prin combinația perfectă între textura crocantă și savoarea intensă a ciupercilor pleurotus. Poți pregăti această gustare pe cinste în doar câteva minute, iar rezultatul final te va cuceri cu siguranță pe tine și pe invitații tăi
Servings
4
servingsPrep time
30
minutesCooking time
40
minutesCalories
300
kcalIngredients
500 g 500 ciuperci pleurotus
300 g 300 făină albă de grâu
50 g 50 amidon de porumb
5-6 g 5-6 sare
2 2 căței de usturoi
1 1 linguriță rasă chimion
frunzulițele de la 5-6 crenguțe cimbru lămâios
1 1 lingură susan negru
70 ml 70 ulei de floarea soarelui
330 ml 330 bere rece
Directions
- Combinați făina, amidonul, sarea, usturoiul mărunțit, chimionul, cimbrul, susanul și amestecați.
- Adăugați uleiul și berea rece, amestecând până obțineți un aluat vascoasă.
- Rupeți ciupercile Pleurotus în fâșii sau bucăți de mărime dorită.
- Încingeți uleiul într-o cratiță la aproximativ 150 de grade.
- Tăvăliți fiecare bucată de ciupercă în amestecul pregătit și prăjiți până devin crocante și aurii, aproximativ 2-3 minute pe fiecare parte.
- Scoateți pe un șervet de hârtie pentru a elimina excesul de ulei.