• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Delicii crunchy cu ciuperci pleurotus: rețetă simplă pentru o gustare super
Cină / Prânz

Delicii crunchy cu ciuperci pleurotus: rețetă simplă pentru o gustare super

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Delicii crunchy cu ciuperci pleurotus: rețetă simplă pentru o gustare super

Delicii crunchy cu ciuperci pleurotus: rețetă simplă pentru o gustare super

Recipe by vk

Dacă ești în căutarea unei gustări rapide și delicioase, atunci rețeta de delicii crunchi cu ciuperci pleurotus este exact ceea ce ai nevoie! Această rețetă simplă și rapidă te va surprinde prin combinația perfectă între textura crocantă și savoarea intensă a ciupercilor pleurotus. Poți pregăti această gustare pe cinste în doar câteva minute, iar rezultatul final te va cuceri cu siguranță pe tine și pe invitații tăi

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 500 g 500 ciuperci pleurotus

  • 300 g 300 făină albă de grâu

  • 50 g 50 amidon de porumb

  • 5-6 g 5-6 sare

  • 2 2 căței de usturoi

  • 1 1 linguriță rasă chimion

  • frunzulițele de la 5-6 crenguțe cimbru lămâios

  • 1 1 lingură susan negru

  • 70 ml 70 ulei de floarea soarelui

  • 330 ml 330 bere rece

Directions

  • Combinați făina, amidonul, sarea, usturoiul mărunțit, chimionul, cimbrul, susanul și amestecați.
  • Adăugați uleiul și berea rece, amestecând până obțineți un aluat vascoasă.
  • Rupeți ciupercile Pleurotus în fâșii sau bucăți de mărime dorită.
  • Încingeți uleiul într-o cratiță la aproximativ 150 de grade.
  • Tăvăliți fiecare bucată de ciupercă în amestecul pregătit și prăjiți până devin crocante și aurii, aproximativ 2-3 minute pe fiecare parte.
  • Scoateți pe un șervet de hârtie pentru a elimina excesul de ulei.

Recipe Video

Related Posts

Rețetă de dietă – Mic Dejun La Cuptor cu ouă și legume – Sănătos și Delicios

iunie 16, 2025

Tocăniță de Inimi la Wok – Fragede de le mănânci cu buzele

iunie 12, 2025

Constantin și experimentele lui – Foi Crocante, Salată Fresh, Ou Moale – Mic dejun Delicios

iunie 10, 2025

Chiftele cu carne și cartofi noi la cuptor – Fără OU sau PESMET 

iunie 5, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Prăjituri / Dulciuri

 PAPANAȘI PRĂJIȚI la TIGAIE – Moldovenești 

Cină / Prânz

Cartofi Carbonara cu Guanciale și Pecorino

Cină / Prânz

Șnițel de Ardei kapia – Crocant și plin de savoare, nu ați mai gustat așa ceva

Cină / Prânz

Jambon de Porc – Preparare la Cuptor [FRAGED și SUCULENT] + Piure FIN și PUFOS

Rețete pentru Iarnă

Varză Murată – Cea mai simplă și sigură rețetă de varză murată pentru iarnă

Prăjituri / Dulciuri

Gomboți – Găluște cu prune – Cea mai frumoasă amintire a copilăriei

Prăjituri / Dulciuri

Sănătate și plăcere într-o singură linguriță – Tiramisu de chia, un deliciu proteic

Cină / Prânz

Bulz – Mâncarea tradițională românească pe care trebuie să o încerci

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.