• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Deliciul tentant: Rețetă de jeleu de ciocolată | Desert homemade
Prăjituri / Dulciuri

Deliciul tentant: Rețetă de jeleu de ciocolată | Desert homemade

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Deliciul tentant: Rețetă de jeleu de ciocolată | Desert homemade

Deliciul tentant: Rețetă de jeleu de ciocolată | Desert homemade

Recipe by vk

Dacă ești în căutarea unui desert delicios și ușor de preparat, atunci rețeta de jeleu de ciocolată trebuie să facă parte din lista ta! Acest desert homemade este un adevărat deliciu tentant pentru orice iubitor de ciocolată. Cu o textură fină și aromă bogată de ciocolată, jeleul este perfect pentru a-i răsfăța pe cei dragi sau pentru a-ți satisface pofta de dulce.

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 120 g 120 zahăr

  • 30 g 30 cacao

  • 1 g 1 sare

  • 10 g 10 agar-agar

  • 500 ml 500 lapte rece

  • 200 g 200 ciocolată neagră

  • fulgi de cocos

Directions

  • Combinați zahărul și cacaoa într-un vas. Amestecați bine cu un tel pentru a preveni formarea cocoloașelor.
  • Adăugați sarea și agar-agarul, amestecând continuu.
  • Turnați treptat laptele rece, amestecând pentru a asigura o distribuție uniformă a ingredientelor.
  • Adăugați ciocolata în amestec și transferați vasul pe aragaz.
  • Încălziți la foc mic, amestecând constant, până ciocolata se topește complet și obțineți o consistență cremoasă.
  • Transferați amestecul într-o tavă sau în forme individuale.
  • Acoperiți cu folie alimentară pentru a preveni formarea unei cruste la suprafață.
  • Lăsați la răcit la temperatura camerei, apoi refrigerați pentru 3-4 ore pentru a se întări.

Recipe Video

Related Posts

Cea mai simplă rețetă de Înghețată de Pepene Roșu

mai 19, 2025

Cea Mai Ușoară Plăcintă Cu Brânză – 3 Pași Simpli, Rezultat Delicios

mai 12, 2025

Rețeta De Halva Pe Care N-ai Încercat-o Încă – Cu Bezea – Halva Meringue

mai 5, 2025

Desertul Care Cucerește Lumea – Rețeta De Tiramisu Original 

aprilie 28, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Prăjituri / Dulciuri

PAPANAȘI [BUCOVINENI] cu Brânză de Vaci și Dulceață de Trandafiri

Prăjituri / Dulciuri

 Înghețată de pepene galben –  De departe cea mai cremoasă, fină și gustoasă 

Cină / Prânz

Rețetă de Corndog – Crocanți la exterior și suculenți la interior – Sunt gustarea perfectă

Cină / Prânz

Rețete cu Paste | Lasagna Bolognese | Sos Ragu Bolognese

Compoturi

Compot Zdrobit de vișine – Rețeta nașei mele

Cină / Prânz

Sticksuri din carne – Sănătoase, proteice și ușor de preparat

Cină / Prânz

Tocăniță de vinete cu carne de pui – E atât de bună, că merită făcută în fiecare săptămână

Cină / Prânz

Pui cu smântână la cuptor – O rețetă simplă, dar extrem de gustoasă

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.