
Felidog : Transformă Feliile de Pâine în Delicii pentru toți pofticioșii
Recipe by CristinaAceastă rețetă este perfectă pentru o gustare rapidă și delicioasă, fiind apreciată atât de copii, cât și de adulți. Poftă bună!
Servings
4
servingsPrep time
30
minutesCooking time
40
minutesCalories
300
kcalIngredients
10 10 crenvurști
1 1 pâine toast
500 ml 500 apă (pentru fiert crenvurștii)
4 4 ouă
1/4 1/4 linguriță sare
1 1 vârf linguriță piper
250 g 250 cașcaval feliat
1 l 1 ulei
200 g 200 pesmet
Directions
- Fierbeți crenvurștii pentru aproximativ 5 minute.
- Tăiați marginile de la pâinea toast și aplatizați fiecare felie cu un sucitor.
- Pe fiecare felie de pâine aplatizată, așezați o jumătate de felie de cașcaval.
- Adăugați un crenvurșt fiert și începeți să rulați pâinea în jurul crenvurștului, fixând capetele cu ou bătut.
- Asigurați-vă că fiecare “felidog” este complet înmuiat în ou, apoi treceți-l prin pesmet.
- Încingeți uleiul într-un ceaun sau o tigaie adâncă. Prăjiți fiecare “felidog” până devine auriu și crocant.
- Lăsați “felidog”-urile să se răcească puțin după prăjire și serviți-le calde, eventual cu muștar sau ketchup, după preferințe.