• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Frigărui de cartofi – Crocante la exterior, delicate la interior
Cină / Prânz

Frigărui de cartofi – Crocante la exterior, delicate la interior

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Frigărui de cartofi crocanți

Frigărui de cartofi crocanți

Recipe by vk

Astăzi vă prezint o rețetă care transformă doi cartofi simpli într-o gustare impresionantă: Frigărui de cartofi crocanți! Crocante la exterior, delicate la interior, sunt perfecte simple, cu sos sau lângă un burger. Încercați-le și veți impresiona pe toată lumea!

Ingredientele sunt mai jos în descriere, iar rețeta pas cu pas este prezentată în video.

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 2 2 cartofi medii

  • amidon de porumb

  • sare

  • scobitori

  • ulei pentru prăjit

Directions

  • Folosește 2 cartofi și taie-i felii foarte subțiri (aproximativ 1 mm grosime) cu ajutorul unei mandoline.
  • Ia câte două felii de cartofi și pune-le una peste alta. Rulează-le împreună și fixează-le cu o scobitoare.
  • Poți pune 2 sau chiar 3 felii de cartofi pe fiecare scobitoare pentru a face frigărui.
  • Presară puțină sare pe frigăruile de cartofi. Adaugă puțin amidon de porumb pe ambele părți ale frigăruilor pentru a le face crocante. Amidonul va ajuta cartofii să se prăjească uniform și să devină crocanți.
  • Încinge aproximativ 1 litru de ulei la 150°C într-un ceaun sau o tigaie adâncă.
  • Adaugă frigăruile de cartofi în uleiul încins, având grijă să nu le aglomerezi în tigaie.
  • Prăjește frigăruile timp de câteva minute, până devin aurii și crocante, apoi scoate-le pe un șervețel de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei.
  • Servește frigăruile crocante simple sau alături de un sos preferat.

Related Posts

Tocăniță de Inimi la Wok – Fragede de le mănânci cu buzele

iunie 12, 2025

Constantin și experimentele lui – Foi Crocante, Salată Fresh, Ou Moale – Mic dejun Delicios

iunie 10, 2025

Chiftele cu carne și cartofi noi la cuptor – Fără OU sau PESMET 

iunie 5, 2025

Totul Într-o Tavă – Pui Rumenit cu Legume Coapte, Fără Bătaie De Cap

iunie 3, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Prăjituri / Dulciuri

Cea mai DELICIOASĂ Prăjitură cu Ciocolată, Simplă și Rapidă

Ciorbă / Supă / Borș

Ciorbă Rădăuțeana [ de CURCAN ]

Post

Rețetă de maioneză de post, din pufuleți – Rețetă Vegană

Post

Supă cremă de praz – Așa bună încât vei uita de orice altă supă

Cină / Prânz

Cea mai Simplă și Ușoară Rețetă Chinezească, Mâncare Chinezească cu Orez Creveți și Legume

Cină / Prânz

Salată Orientală de Post | Salată de Cartofi Rapidă | Salată de Cartofi și Legume

Cină / Prânz

Fasole cu ciolan la cuptor – Iahnie de Fasole – Redescoperă gustul copilăriei cu această rețetă delicioasă

Salate

Salată mexicană cu ton – Rețetă rapidă și hrănitoare 

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.