• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Înghețată de căpșuni și banane – Secretul se află într-un singur ingredient
Prăjituri / Dulciuri

Înghețată de căpșuni și banane – Secretul se află într-un singur ingredient

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Înghețată de căpșuni și banane - Secretul se află într-un singur ingredient

Înghețată de căpșuni și banane – Secretul se află într-un singur ingredient

Recipe by vk

Astăzi vă prezentăm o rețetă răcoritoare și sănătoasă pentru zilele toride de vară: înghețată de căpșuni și banane. Acest desert se prepară ușor și rapid, fiind perfect pentru a vă răcori și a vă bucura de savoarea fructelor proaspete. O înghețată de casă cu căpșuni și banane, super cremoasă și plină de arome naturale.

Ingredientele sunt mai jos în descriere, iar rețeta pas cu pas este prezentată în video.

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 250 g 250 frișcă lichidă

  • 250 g 250 smântână grasă

  • 250 g 250 lapte condensat

  • 250 g 250 banane

  • 250 g 250 căpșuni

Directions

  • Tocați mărunt căpșunile și bananele congelate. Asigurați-vă că fructele sunt bine congelate înainte de a începe prepararea.
  • Într-un bol mare, turnați frișca lichidă și smântâna. Bateți împreună frișca lichidă și smântâna până obțineți o consistență fermă și pufoasă.
  • Adăugați laptele condensat în amestecul de frișcă și smântână. Amestecați ușor pentru a încorpora uniform laptele condensat.
  • Adăugați fructele congelate tocate mărunt în amestecul de frișcă, smântână și lapte condensat
  • Amestecați ușor pentru a încorpora uniform fructele.
  • Transferați compoziția într-un recipient adecvat. Puneți recipientul la congelator pentru câteva ore, până când înghețata se întărește.

Related Posts

Cremă de Zahăr Ars… Fără Zahăr Ars?!

iunie 16, 2025

Clătite la Cuptor cu Scorțișoară – Atât de bune că nu mai ai poftă de altceva

iunie 10, 2025

Bunica Tinca mă învață să fac rețeta ei de Plăcinte cu brânză 

mai 29, 2025

Cremă de Cafea pentru Vară – Ușor de Făcut, Imposibil de Uitat

mai 26, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Prăjituri / Dulciuri

Prăjitura Tosca – De-a dreptul senzațională – Nu degeaba e una dintre cele mai căutate rețete de prăjituri

Prima mea întâlnire cu această prăjitură a fost memorabilă. Rapid, am înțeles de ce această…

Cină / Prânz

Pilaf cu Linte Roșie, rețetă de POST – Gata în doar 20 minute – Mâncărică de linte roșie cu orez

Cină / Prânz

Oac, oac, diri, diri da!? Am țopăit după acești, puișori de baltă pane

Cină / Prânz

Cel mai bun Fettuccine Alfredo – Aromele sunt intense, textura catifelată

Cină / Prânz

Pilaf (de Orez) cu URZICI de POST sau VEGAN

Cină / Prânz

Salată shaorma cu orez crocant – O experiență culinară unică

Cină / Prânz

Geandră țărănească – Amintiri din copilărie, rețetă de la bunica

Cină / Prânz

Hamburger de Casă – Rețetă de HamBurger – Chifle pentru Hamburger

Per ansamblu, acest hamburger de casă acompaniat de cartofi la cuptor a ieșit extraordinar, iar…

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.