• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Înghețată de casă cu Afine și Mango – Gustos și Rapid 
Prăjituri / Dulciuri

Înghețată de casă cu Afine și Mango – Gustos și Rapid 

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Înghețată de casă cu Afine și Mango - Gustos și Rapid 

Înghețată de casă cu Afine și Mango – Gustos și Rapid 

Recipe by vk

Bunătățile naturii se întâlnesc într-o explozie de prospețime și gust în rețeta noastră de astăzi: Înghețată de casă cu Afine și Mango, o delicatesă dulce și cremoasă, perfectă pentru a răcori zilele calde de vară și a încânta simțurile! Veți fi surprinși de cât de ușor este de făcut și de cât de delicioasă este!

Ingredientele sunt mai jos în descriere, iar rețeta pas cu pas este prezentată în video.

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 550 g 550 brânză scoaptă de vaci

  • 150 g 150 cremă de brânză

  • 100 g 100 afine mari

  • 100 g 100 afine congelate

  • 250 g 250 mango

  • 150 ml 150 lapte

  • 1 1 lingură bună de miere

Directions

  • Adăugați 100 g de afine din supermarket într-un bol.
  • Adăugați 100 g de afine de pădure (pentru aromă intensă și culoare).
  • Adăugați 250 g de mango congelat (sau banane congelate pentru cremozitate).
  • Turnați peste fructe 150 ml de lapte rece de la frigider.
  • Blendați totul până obțineți un smoothie fin și omogen.
  • Transferați smoothie-ul într-un vas încăpător.
  • Adăugați 550 g de brânză de vaci cremoasă.
  • Adăugați o lingură de miere de albine pentru îndulcire.
  • Amestecați bine până obțineți o compoziție fină și omogenă.
  • Turnați amestecul într-un recipient cu capac.
  • Nivelați și acoperiți.
  • Dați la congelator pentru 1-2 ore până când capătă consistența perfectă.
  • Scoateți înghețata cu 5-10 minute înainte de servire pentru a se înmuia ușor.
  • Se poate servi simplă sau cu sirop de arțar, miere, dulceață sau alte toppinguri preferate.

Related Posts

Cremă de Zahăr Ars… Fără Zahăr Ars?!

iunie 16, 2025

Clătite la Cuptor cu Scorțișoară – Atât de bune că nu mai ai poftă de altceva

iunie 10, 2025

Bunica Tinca mă învață să fac rețeta ei de Plăcinte cu brânză 

mai 29, 2025

Cremă de Cafea pentru Vară – Ușor de Făcut, Imposibil de Uitat

mai 26, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Cină / Prânz

Rulouri din Cartofi cu ciuperci – Rulouri savuroase, pregătite la tigaie

Asociația dintre cartofi și ciuperci preparați la tigaie este formidabilă. Amestecul de ceapă caramelizată cu…

Salate

Salată mexicană cu ton – Rețetă rapidă și hrănitoare 

Pâine / Covrigi

Felidog : Transformă Feliile de Pâine în Delicii pentru toți pofticioșii

Cină / Prânz

Pui și Leurdă – Cea mai bună Plăcintă cu pui și leurdă – Rețetă simplă

Rețete pentru Iarnă

Sfeclă roșie la borcan – Rețetă pentru iarnă – Sfeclă roșie cu oțet, pentru salată

Sfecla roșie conservată în oțet este atât de ușor de preparat, încât vei fi uimit.…

Cină / Prânz

Cele mai Rapide Aperitive Festive pentru Sărbători și Ocazii Speciale

Post

ALTFEL de ”SARMALE de POST” – PRAZ UMPLUT, o alternativă la mâncarea tradițională

Cină / Prânz

Creveți aromatizați în sos de unt și vin – Aroma mării la tine în farfurie

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.