
Înghețată de casă cu Afine și Mango – Gustos și Rapid
Recipe by vkBunătățile naturii se întâlnesc într-o explozie de prospețime și gust în rețeta noastră de astăzi: Înghețată de casă cu Afine și Mango, o delicatesă dulce și cremoasă, perfectă pentru a răcori zilele calde de vară și a încânta simțurile! Veți fi surprinși de cât de ușor este de făcut și de cât de delicioasă este!
Ingredientele sunt mai jos în descriere, iar rețeta pas cu pas este prezentată în video.
Servings
4
servingsPrep time
30
minutesCooking time
40
minutesCalories
300
kcalIngredients
550 g 550 brânză scoaptă de vaci
150 g 150 cremă de brânză
100 g 100 afine mari
100 g 100 afine congelate
250 g 250 mango
150 ml 150 lapte
1 1 lingură bună de miere
Directions
- Adăugați 100 g de afine din supermarket într-un bol.
- Adăugați 100 g de afine de pădure (pentru aromă intensă și culoare).
- Adăugați 250 g de mango congelat (sau banane congelate pentru cremozitate).
- Turnați peste fructe 150 ml de lapte rece de la frigider.
- Blendați totul până obțineți un smoothie fin și omogen.
- Transferați smoothie-ul într-un vas încăpător.
- Adăugați 550 g de brânză de vaci cremoasă.
- Adăugați o lingură de miere de albine pentru îndulcire.
- Amestecați bine până obțineți o compoziție fină și omogenă.
- Turnați amestecul într-un recipient cu capac.
- Nivelați și acoperiți.
- Dați la congelator pentru 1-2 ore până când capătă consistența perfectă.
- Scoateți înghețata cu 5-10 minute înainte de servire pentru a se înmuia ușor.
- Se poate servi simplă sau cu sirop de arțar, miere, dulceață sau alte toppinguri preferate.