• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Înghețată de piersici cremoasă și delicioasă – Un deliciu răcoritor și cremos
Prăjituri / Dulciuri

Înghețată de piersici cremoasă și delicioasă – Un deliciu răcoritor și cremos

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
 Înghețată de piersici cremoasă și delicioasă

 Înghețată de piersici cremoasă și delicioasă

Recipe by vk

O rețetă absolut fabuloasă: înghețată cremoasă de piersici, făcută din doar 4 ingrediente. Este un deliciu răcoritor și catifelat, perfect pentru zilele toride de vară. Iar partea cea mai bună? Se prepară rapid și ușor, astfel încât nu veți petrece mult timp în bucătărie!

O înghețată de piersici cremoasă și delicioasă, perfectă pentru a ne răcori în zilele fierbinți de vară. Ingredientele sunt mai jos în descriere, iar rețeta pas cu pas este prezentată în video.

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 6-7 6-7 piersici din compot

  • 250 g 250 smântână lichidă

  • 200 g 200 smântână grasă

  • 250 g 250 lapte condensat

Directions

  • Începem cu vedetele noastre, piersicile din compot. Le scoatem din compot, le scurgem bine și le blenduim până obținem un piure fin și aromat.
  • Într-un bol mare, batem smântâna lichidă până devine frișcă pufoasă. Apoi, adăugăm smântâna grasă, care va oferi înghețatei o textură extra cremoasă și un gust bogat. Mixăm totul bine până se omogenizează perfect.
  • Acum adăugăm ingredientul magic: laptele condensat! Turnăm laptele condensat peste amestecul de smântână și mixăm din nou până când compoziția devine fină și omogenă.
  • Încorporăm piureul de piersici și amestecăm ușor pentru a distribui uniform fructele în întreaga compoziție. Turnăm amestecul într-un recipient și îl punem la congelator pentru câteva ore.

Related Posts

Clătite la Cuptor cu Scorțișoară – Atât de bune că nu mai ai poftă de altceva

iunie 10, 2025

Bunica Tinca mă învață să fac rețeta ei de Plăcinte cu brânză 

mai 29, 2025

Cremă de Cafea pentru Vară – Ușor de Făcut, Imposibil de Uitat

mai 26, 2025

Cea mai simplă rețetă de Înghețată de Pepene Roșu

mai 19, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Cină / Prânz

Șnițel Aperitiv de pui, legume și cașcaval – Perfect pentru orice ocazie

Cină / Prânz

Păstrăv la Cuptor cu Ierburi Aromatice | Păstrăv Prăjit Crocant | Păstrăv cu Mămăligă

Rețete pentru Iarnă

Cel mai Bun Sirop de Tuse – Sirop de Patlagină Macerat la Rece

Generația mea, dar și alte generații, au avut o apreciere deosebită pentru acest sirop, fiind…

Prăjituri / Dulciuri

Cremă de zahăr ars – Magia din copilărie – Rețetă autentică de cremă de zahăr ars

Când eram copii, acest desert era considerat deliciul absolut. Deși știam că se poate face…

Cină / Prânz

Salată Orientală – Salată de cartofi cu ou și ceapă – Din cale afară de bună

Este un amestec perfect între salata orientală preparată iarna și salata de cartofi specifică primăverii…

Prăjituri / Dulciuri

Savarină siropoasă – Desertul iubirii – Delicioasă, dulce și parfumată

Aromele simple, ce se disting clar, și siropul de zahăr cu rom, ridică totul la…

Post

Nu ai timp de frământat? Încearcă rețeta asta de plăcintă cu lavaș și mere

Cină / Prânz

Paste [PENNE] cu Sos de Roșii de POST

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.