Învață să prepari pizza broccoli la tigaie – rețetă delicioasă și sănătoasă
Recipe by CristinaBucurați-vă de o pizza deliciosă făcută acasă la tigaie cu broccoli, plus celelalte ingrediente minunate dar și preferate. Această rețetă ușor de urmat îi învață pe toți pas cu pas să facă o pizza uimitoare la tigaie. Înlocuind o parte din făină cu broccoli, această pizza este mai sănătoasă și mai puțin bogată în carbohidrați decât pizza obișnuită.
Servings
4
servingsPrep time
30
minutesCooking time
40
minutesCalories
300
kcalIngredients
- Ingrediente pizza broccoli la tigaie:
1 1 broccoli (se dă pe răzătoare)
2 2 ouă
2-3 2-3 căței de usturoi
1/4 1/4 linguriță piper, sau după gust
2 g 2 sare, sau după gust
1 1 linguriță rasă de boia dulce afumată
3 3 linguri de făină
- Pentru topping la pizza, orientativ:
150 g 150 cașcaval
1 1 fir de ceapă verde
5-6 5-6 roșii cherry
4-5 4-5 felii de mușchiuleț, bacon, etc.
Directions
- Începe prin a tăia buchetul de broccoli în bucăți mai mici și dai bucățile pe răzătoarea mare. Pune bucățile răzuite într-un bol.
- Toacă cei 2 căței de usturoi și adaugă-i peste broccoli.
- Adaugă aproximativ 2 grame de sare (sau după gust) și un vârf de linguriță de piper (sau după gust) în bol, împreună cu boiaua dulce ușor afumată.
- Adaugă 2 linguri de făină în bol și amestecă bine ingredientele.
- Spargi un ou deasupra și amestecă-l bine în compoziție.
- ăiați roșiile sherry în jumătate și feliați fin ceapa. Puteți folosi orice alte ingrediente preferați pentru umplere.
- Dă o formă aluatului astfel obținut în tigaia bine încinsă cu ulei de măsline. Presară roșiile și ceapa deasupra.
- Rade cașcavalul deasupra pizzei.
- Acoperă tigaia cu un capac și gătește la foc mic timp de aproximativ 5 minute sau până când blatul devine aurit și cașcavalul s-a topit bine.
- Folosește două farfurii pentru a întoarce pizza și pentru a o găti și pe cealaltă parte până când este rumenită.
- Scoate pizza din tigaie și taie-o în bucăți. Serviți caldă.