• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Limonadă cu flori de soc – Pe cât de delicioasă, pe atât de specială
Limonadă

Limonadă cu flori de soc – Pe cât de delicioasă, pe atât de specială

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Limonadă cu flori de soc

Limonadă cu flori de soc

Recipe by vk

Astăzi vă aducem o rețetă pe cât de delicioasă, pe atât de specială: Limonado-Socată sau Limonadă cu flori de soc, o rețetă spectaculoasă! Această băutură vă va cuceri cu aromele sale florale și prospețimea unică, perfectă pentru zilele călduroase de vară.

Ingredientele sunt mai jos în descriere, iar rețeta pas cu pas este prezentată în video.

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 2 2 lămâi

  • 2 2 trandafiri pentru dulceață

  • 3 3 pălării de soc

  • 1,5 l 1,5 apă plată

  • 2 l 2 apă minerală

  • 250 g 250 miere de albine

Directions

  • Dizolvă 200-250 g de miere de albine în 500 ml de apă la temperatura camerei.
  • Amestecă bine până la dizolvare completă. Pentru eficiență, folosește un mixer vertical.
  • Stoarce o lămâie mare și adaugă sucul peste siropul de miere.
  • O altă lămâie taie-o în felii subțiri și păstreaz-o pentru a fi adăugată ulterior în borcan.
  • Într-un borcan de 5L, toarnă siropul de miere și lămâie.
  • Adaugă 2 trandafiri de dulceață (opțional, pentru aromă suplimentară).
  • Pune 3-4 flori de soc proaspete, bine scuturate.
  • Strânge ușor feliile de lămâie între degete pentru a elibera sucurile și adaugă-le în borcan.
  • Toarnă 1L de apă de izvor și amestecă bine.
  • Completează cu 2L de apă minerală carbogazoasă pentru un efect efervescent.
  • Lasă limonada-socată să se infuzeze timp de 10 minute.
  • Dacă servești imediat, adaugă cuburi de gheață pentru o răcorire instantă.
  • Amestecă ușor înainte de servire pentru a omogeniza aromele.

Related Posts

Limonadă de pepene – Delicioasă și răcoritoare, perfectă pentru zilele călduroase

iulie 8, 2024
Cartea mea…
Rețete delicioase
Cină / Prânz

Cele mai Rapide Aperitive Festive pentru Sărbători și Ocazii Speciale

Salate

Salata Pe Care O Vei Repeta Toată Vara – Orzo + Castraveți

Salate

Salată cu Pește, Macrou Marinat la Rece, Pește Marinat în Oțet, Macrou Marinat

Ciorbă / Supă / Borș

Borș de Cocoș Moldovenesc cu Tăiței de Casă – Tăițeii sunt dumnezeiești, nu alta – O nebunie

Chiar și substituind borșul acru tradițional cu lămâie sau zeamă de varză, vă garantez că…

Cină / Prânz

Metoda mea de Vinete Pane, toate Secretele Dezvaluite

Ciorbă / Supă / Borș

Ciorbă de Potroace [CIORBA MAHMURELII] | Ciorbă din CIOPOTĂI cu Moare

Cină / Prânz

Musaca de Cartofi cu Carne Tocată și Smântână [+ ȘMECHERII] 

Ciorbă / Supă / Borș

Ciorbă de Vită Rețeta | Ciorbă de Văcuță | Ciorbă de Vită | Rețeta Ciorbă de Vacuță

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.