• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Mai bune decât Sarmalele – Turnulețe de dovlecel cu piept de pasăre
Cină / Prânz

Mai bune decât Sarmalele – Turnulețe de dovlecel cu piept de pasăre

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Mai bune decât Sarmalele - Turnulețe de dovlecel cu piept de pasăre

Mai bune decât Sarmalele – Turnulețe de dovlecel cu piept de pasăre

Recipe by vk

Aceste turnulețe de dovlecel sunt adevărate vedete în farfuria ta și te vor face să uiți de clasicele sarmale. Pregătirea acestor turnulețe de dovlecel este un adevărat spectacol culinar și nu necesită abilități speciale. Vom începe prin a felia subțire dovlecelul și a-l lăsa să se dishidratez ușor. Între timp, vom prepara umplutura gustoasă din piept de pui tocat, condimentată cu ierburi aromate și mirodenii delicioase.

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 1 kg 1 piept de pui

  • 1 1 dovlecel mediu

  • 400 ml 400 suc de roșii

  • 200-300 ml 200-300 apă

  • 30 g 30 fulgi de ceapă

  • 1/2 1/2 legătură pătrunjel

  • 1/2 1/2 legătură mărar

  • 2 2 lingurițe muștar dijon

  • 1 1 linguriță pastă de ardei kapia

  • 1 1 linguriță cimbru uscat

  • 9-10 g 9-10 sare

  • 1/2 1/2 linguriță boia iute

  • 1 1 linguriță usturoi granulat

  • 1 1 linguriță boia dulce

  • 1/2 1/2 linguriță piper

  • 50-60 ml 50-60 ulei de măsline

Directions

  • Folosește o mandolină pentru a tăia dovleceii în felii subțiri.
  • Amestecă pieptul de pui tocat cu condimentele, verdeața tocată, fulgii de ceapă și uleiul de măsline.
  • Așază feliile de dovlecei pe un blat de lucru.
  • Plasează un strat de umplutură de pui pe fiecare felie.
  • Rulează strâns feliile umplute.
  • Tăvălește fiecare rulou prin făină pentru a le sigila și a ajuta la îngroșarea sosului.
  • Într-o tavă de copt, adaugă suc de roșii și apă pentru a acoperi rulourile.
  • Adaugă rulourile în tavă.
  • Coace la 180°C pentru aproximativ 1 oră și 40 de minute, până când rulourile sunt frumos rumenite și sosul este bine îngroșat.
  • Servește rulourile fierbinți, garnisite cu pătrunjel proaspăt și stropite cu puțin ulei de măsline pentru un plus de savoare.

Recipe Video

Related Posts

Tocăniță de Inimi la Wok – Fragede de le mănânci cu buzele

iunie 12, 2025

Constantin și experimentele lui – Foi Crocante, Salată Fresh, Ou Moale – Mic dejun Delicios

iunie 10, 2025

Chiftele cu carne și cartofi noi la cuptor – Fără OU sau PESMET 

iunie 5, 2025

Totul Într-o Tavă – Pui Rumenit cu Legume Coapte, Fără Bătaie De Cap

iunie 3, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Prăjituri / Dulciuri

O prăjitură cu mere rapidă și super delicioasă

Cină / Prânz

Mușchiuleț suculent de purcel – O rețetă care va revoluționa modul în care privești carnea de porc

Prăjituri / Dulciuri

Rețetă cu Nuci – PRICONUCI – Desert SUPER RAPID pentru FAMILIE

Prăjituri / Dulciuri

Cozonaco-Pască – Dulce cu aluat de cozonac și umplutură de Pască

Cozonaco-Pască este o combinație rafinată între două dintre cele mai iubite deserturi pascale: cozonacul și…

Cină / Prânz

Spanac la tigaie – Spanac cu ou poșat – Rețetă rapidă și foarte gustoasă

O rețetă simplă, sățioasă și, mai ales, adecvată din punct de vedere caloric pentru a…

Cină / Prânz

Sticksuri din carne – Sănătoase, proteice și ușor de preparat

Rețete pentru Iarnă

Compot de Perje – Gust intens și caramelizat, o rețetă din copilărie

Cină / Prânz

Musaca de Cartofi cu Carne Tocată și Smântână [+ ȘMECHERII] 

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.