Mâncare SIMPLĂ și UȘOARĂ – Rețetă Paste [FETTUCCINE] cu Avocado de DIETĂ

by Șef Paul Constantin
Vezi rețeta
Aceasta este o rețetă delicioasă și relativ simplă de paste cu un sos cremos de avocado, perfectă pentru o cină sănătoasă. Sper că te vei bucura de această rețetă și îți va aduce o experiență culinară plăcută!
Porții 4 servings
Pregătire 30 minutes
Gătire 40 minutes
Calorii 300

Ingrediente
  

  • 500 g paste Fettuccine
  • 3 buc Avocado copți
  • 1 legătură de Pătrunjel proaspăt
  • 3-4 fire de busuioc proaspăt
  • 50 g Parmezan ras
  • 40 ml ulei de măsline
  • zeama de la o lămâie, sau după gust
  • 1/4 linguriță piper proaspăt râșnit
  • 1 linguriță rasă de sare, sau după gust
  • 3-4 căței de usturoi mărunțiti

Preparare
 

  1. Într-o oală mare, fierbe apa cu sare până începe să clocotească.
  2. Adaugă pastele fettuccine și fierbe-le conform instrucțiunilor de pe ambalaj (aproximativ 6 minute pentru al dente).
  3. Tăiați avocado pe jumătate, îndepărtați sâmburele și scoateți pulpa cu o lingură.
  4. Stoarceți sucul de lămâie peste avocado. Adăugați usturoiul pisat, sarea, piperul și amestecați.
  5. Adăugați uleiul de măsline extravirgin și amestecați bine până când obțineți un sos cremos.
  6. Incorporați parmezanul ras, pătrunjelul tocat și busuiocul proaspăt.
  7. Scurgeți pastele și păstrați o parte din apa în care au fiert.
  8. Amestecați pastele cu sosul de avocado, adăugând puțină apă de fierbere dacă este necesar pentru a ajunge la consistența dorită.
  9. Serviți pastele calde, garnisite cu mai mult parmezan ras, nuci și câteva frunze de busuioc proaspăt.

Reteta Video

Printeaza / Salveaza reteta ca PDF

Loading…

Related Posts

Leave a Comment

Recipe Rating




Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.