• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Mâncărică de ardei copți, cu roșii și ceapă 
Cină / Prânz

Mâncărică de ardei copți, cu roșii și ceapă 

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Mâncărică de ardei copți, cu roșii și ceapă 

Mâncărică de ardei copți, cu roșii și ceapă 

Recipe by vk

Cum să refuzi așa ceva! Mâncărică de ardei copți cu roșii și ceapă. Este una dintre cele mai gustoase mâncăruri cu ardei copți, perfectă pentru post. O astfel de rețetă de mâncărică de ardei gras copt cu roșii, ceapă și usturoi este foarte gustoasă și merită cu siguranță să fie încercată.

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 12 12 ardei grași albi (indicat)

  • 3 3 roșii medii

  • 3 3 cepe

  • 20 ml 20 ulei floarea-soarelui

  • 7-8 7-8 căței de usturoi

  • sare și piper după gust

Directions

  • Puneți ardeii direct pe flacăra aragazului sau în cuptor pe modul gratinare. Coaceți-i până când pielea se pârlește.
  • După coacere, presărați sare peste ardei și acoperiți-i pentru a facilita curățarea.
  • Tăiați ceapa mărunt. Într-o tigaie, încălziți uleiul și adăugați ceapa tocată.
  • Condimentați cu sare și piper și caramelizați ceapa la foc mic pentru cel puțin 15 minute.
  • Adăugați ardeii copți peste ceapa caramelizată.
  • Pisați usturoiul și adăugați-l în tigaie. Amestecați bine.
  • Tăiați roșiile în bucăți și adăugați-le în tigaie peste ardei.
  • Lăsați totul la foc mic timp de 20-30 de minute până când se reduce lichidul și compoziția devine groasă. Înainte de a opri focul, adăugați usturoiul pisat pentru aromă.
  • Lăsați mâncarea să se caramelizeze ușor în ultimele 5 minute pentru intensificarea gustului.
  • Presărați pătrunjel verde tocat la sfârșit.

Recipe Video

Related Posts

Ce Faci Din Cartofi și Pui? O Mâncărică de Cartofi cu Pui Fantastică

mai 19, 2025

 Cel mai cel Pateu de pește – Nu-i chip să-i reziști

mai 13, 2025

Un Burrito? Un Kebab? O Lipie Cu Apucături Orientale!

mai 12, 2025

Pui și Leurdă – Cea mai bună Plăcintă cu pui și leurdă – Rețetă simplă

mai 6, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Pâine / Covrigi

Pâine cu cașcaval și usturoi

Cină / Prânz

Absolut GENIALE – SARMALE la CUPTOR cu toate SECRETELE

Prăjituri / Dulciuri

Prăjitura Tosca – De-a dreptul senzațională – Nu degeaba e una dintre cele mai căutate rețete de prăjituri

Prima mea întâlnire cu această prăjitură a fost memorabilă. Rapid, am înțeles de ce această…

Ciorbă / Supă / Borș

CIORBĂ DE BURTĂ REȚETĂ

Salate

Rapidă, sănătoasă și delicioasă – Salată de icre cu ton, ideală ca aperitiv

Cină / Prânz

Mâncărică de cartofi cu SPANAC – Cea mai colorată rețetă de post 

Cină / Prânz

 Friptură de Vită, cu cartofi fierți și copți la cuptor și pastă de hrean

Cină / Prânz

Pui la Cuptor | Pui pe sticlă | Pui la cuptor cu unt aromatizat | Friptură de pui

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.