• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Mâncărică de cartofi cu SPANAC – Cea mai colorată rețetă de post 
Cină / Prânz

Mâncărică de cartofi cu SPANAC – Cea mai colorată rețetă de post 

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Mâncărică de cartofi cu SPANAC - Cea mai colorată rețetă de post 

Mâncărică de cartofi cu SPANAC – Cea mai colorată rețetă de post 

Recipe by vk

Această Mâncărică de cartofi cu SPANAC transformă ingredientele de bază într-o mâncare complexă și satisfăcătoare, perfectă pentru cei care postesc, sunt vegani sau pur și simplu doresc să încerce o variantă sănătoasă și gustoasă de cartofi prăjiți.

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 3 3 cartofi mari

  • 200-300 g 200-300 spanac proaspăt

  • 2 2 cepe medii

  • 1 1 morcov mare

  • 5 5 căței de usturoi

  • 3 3 fire ceapă verde

  • 1/2 1/2 legătură pătrunjel

  • 60-70 ml 60-70 ulei

  • 1 1 linguriță sare

  • 1/2 1/2 linguriță piper

  • 1/2 1/2 linguriță cimbru

Directions

  • Se toacă ceapa și se taie cartofii și morcovii în cuburi de aproximativ un centimetru.
  • Ceapa se călește în ulei încins, cu puțină sare și piper, până devine translucidă și ușor caramelizată.
  • Se adaugă cartofii și morcovii tăiați în cuburi în tigaie, se condimentează cu mai multă sare și piper și se lasă să se prăjească până când devin crocanți și aurii.
  • Când legumele sunt aproape gata, se adaugă spanacul proaspăt și se amestecă bine până când spanacul se înmoaie și eliberează o parte din sucul său, ajutând la deglazarea tigăii și la formarea unui sos delicios.
  • Preparatul se servește cald, garnisit cu ceapă verde și pătrunjel proaspăt tocat, oferind un contrast de texturi și un amestec bogat de arome.

Recipe Video

Related Posts

Ce Faci Din Cartofi și Pui? O Mâncărică de Cartofi cu Pui Fantastică

mai 19, 2025

 Cel mai cel Pateu de pește – Nu-i chip să-i reziști

mai 13, 2025

Un Burrito? Un Kebab? O Lipie Cu Apucături Orientale!

mai 12, 2025

Pui și Leurdă – Cea mai bună Plăcintă cu pui și leurdă – Rețetă simplă

mai 6, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Cină / Prânz

Pește la tigaie cu sos de roșii –  Un preparat spectaculos, rapid și super gustos

Cină / Prânz

CLĂTITE de FICAT – OCAZIE sau TORT APERITIV de EXCEPȚIE

Rețete de slăbit

Rețetă de Slăbit cu 3+1 Ingrediente “SECRETE” care Topesc Grăsimea din Talie

Cină / Prânz

Cum să faci mini pizza delicioase – Rețetă simplă și rapidă

Cină / Prânz

Mămăligă cu Barabule – E fenomenală – Mămăligă cu cartofi

Mămăliga este cel mai versatil aliment și se potrivește cu absolut orice. Acest preparat tradițional…

Post

Rețete de POST – Cel mai Pufos și Apetisant Chec de Post – Rețete Vegane

Cină / Prânz

Mâncărică de Perișoare

Prăjituri / Dulciuri

Cele mai Bune Cornulețe cu nucă, dar și cu Rahat – Cornulețe fragede cu Rahat și Nucă

Chiar dacă poți prepara cornulețe cu untură sau chiar cu borș acru, aceste cornulețe fragede…

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.