• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Melcișor cu brânză sărată – Ceva special și delicios, rapid și super gustos
Cină / Prânz

Melcișor cu brânză sărată – Ceva special și delicios, rapid și super gustos

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Melcișor cu brânză sărată

Melcișor cu brânză sărată

Recipe by vk

Astăzi v-am pregătit ceva special și delicios: Melcișori cu brânză sărată. Deliciu absolut. Această rețetă este perfectă pentru momentele în care vrei să impresionezi pe toată lumea cu ceva rapid și super gustos!

Serviți calzi, acești melcișori sunt un adevărat deliciu. Textura crocantă a aluatului FILO, combinată cu umplutura cremoasă de brânză, este pur și simplu irezistibilă.

Ingredientele sunt mai jos în descriere, iar rețeta pas cu pas este prezentată în video.

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 1 1 pachet aluat FILO

  • 100 ml 100 ulei de floarea soarelui

  • 100 g 100 smântână

  • 250 g 250 brânză de vaci

  • 250 g 250 telemea de vacă

  • 4 4 ouă

  • 1 1 praf de sare

Directions

  • Începem prin a pregăti un amestec fabulos: într-un bol, batem 4 ouă, adăugăm un praf de sare, 100 ml ulei și 100 g smântână. Amestecăm bine până obținem o compoziție omogenă.
  • Separat, într-un alt bol, combinăm 250 g brânză de vaci scursă și 250 g telemea de vaci.
  • Întindem foile de aluat FILO pe blatul de lucru, aranjându-le astfel încât să se suprapună ușor.
  • În mijlocul foilor, punem amestecul de brânză pregătit anterior. Rulăm foile atent până obținem un șir lung de aluat umplut, pe care apoi îl răsucim în formă de melc.
  • Așezăm melcul nostru delicios în tavă și turnăm peste el amestecul de ou și smântână, asigurându-ne că acoperim bine întreaga suprafață pentru un rezultat super cremos și delicios.
  • Punem tava în cuptorul preîncălzit la 170 de grade și lăsăm totul să se gătească până devine auriu și crocant, aproximativ 40-45 de minute.

Related Posts

Ce Faci Din Cartofi și Pui? O Mâncărică de Cartofi cu Pui Fantastică

mai 19, 2025

 Cel mai cel Pateu de pește – Nu-i chip să-i reziști

mai 13, 2025

Un Burrito? Un Kebab? O Lipie Cu Apucături Orientale!

mai 12, 2025

Pui și Leurdă – Cea mai bună Plăcintă cu pui și leurdă – Rețetă simplă

mai 6, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Cină / Prânz

Mâncărică de cartofi noi cu smântână – O rețetă delicioasă și savuroasă

Cină / Prânz

Pizza de Casă Rețetă Rapidă | Aluat Special de Pizza | Pizza de Casă

Salate

Salată Aperitiv – Carpaccio – Te scapă de cheltuieli – Salată de Legume și Fructe

Am realizat această salată-aperitiv în straturi de legume și fructe și mă simt cu adevărat…

Prăjituri / Dulciuri

Tort cu Mousse de Ciocolată, Fructe de Pădure și Blat cu Oreo

Sărbători de Iarnă

Ciocolată caldă

Prăjituri / Dulciuri

Cozonac Fără Nucă | Cozonac Zebră | Cozonac Fără Umplutură

Cină / Prânz

Paste cu broccoli, ușor și delicios – Cina Rapidă gata în 20 de minute

Ciorbă / Supă / Borș

Supă de Broccoli | Supă Cremă de Broccoli | Rețetă cu Broccoli | Rețetă de Slăbit

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.