
Negresă Americană Rețeta| Negresă Pas cu Pas | Brownies – cum se Face
Recipe by vkAceasta rețetă promite să fie una din cele mai bune brownies pe care le veți face, satisfăcând orice așteptări legate de cum ar trebui să fie brownies. Poftă bună!
Servings
4
servingsPrep time
30
minutesCooking time
40
minutesCalories
300
kcalIngredients
250 g 250 făină grâu
100 g 100 ciocolată amară 60-99%
100 g 100 ciocolată cu lapte
1 1 pachet de unt
300 g 300 zahăr
15 g 15 zahăr vanilat
1 1 linguriță de sare
80 g 80 cacao pudră
6 6 ouă întregi
1 1 lingură cafea solubilă
Directions
- Tăiați mărunt ciocolata cu lapte și cea neagră. Păstrați-le în boluri separate.
- Topiți untul până devine clarificat (transparent și cu o culoare galben-aurie).
- Peste ciocolata mărunțită, adăugați cafeaua solubilă și cacaoa alcalină.
- Turnați untul fierbinte peste ciocolată și lăsați 2 minute pentru a începe topirea ciocolatei. Amestecați până obțineți o cremă fină.
- Mixați ouăle cu zahărul brun, zahărul vanilat și sarea. Continuați să mixați până când compoziția devine ca o maioneză moale.
- Adăugați treptat ciocolata topită în crema de ou și amestecați bine.
- Cerneți făina și cacaoa peste compoziție și încorporați-le cu spatula, fără a amesteca prea energic pentru a nu activa glutenul.
- Ungi o tavă cu ulei și așezați hârtie de copt. Ungeți din nou cu ulei și nivelati compoziția de brownie în tavă.
- Preîncălziți cuptorul la 180 de grade Celsius și coaceți brownies pentru 20 de minute, apoi scoateți-le și bateți tava de masă de 2-3 ori. Continuați coacerea pentru încă 25 de minute.