• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Nu mă pot sătura, doar două ingrediente cheie și sarmalele îs poveste
Cină / Prânz

Nu mă pot sătura, doar două ingrediente cheie și sarmalele îs poveste

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Nu mă pot sătura, doar două ingrediente cheie și sarmalele îs poveste

Nu mă pot sătura, doar două ingrediente cheie și sarmalele îs poveste

Recipe by vk

Aceste rulouri sunt o alternativă creativă la rețetele tradiționale, combinând gustul intens al cărnii cu dulceața subtilă a cartofilor dulci și țelinei. Sunt perfecte pentru o masă specială sau când vrei să impresionezi cu ceva nou și inovativ în bucătărie. Poftă bună!

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 500 g 500 de carne tocată de vită

  • 1 1 țelină mare

  • 1 1 dovleac plăcintar proaspăt, sau cartof dulce mare

  • 2 2 cepe medii/mari

  • 100 g 100 de orez

  • 1 1 linguriță de sare, sau după gust

  • 1 1 linguriță rasă de piper

  • 1 1 linguriță de turmeric

  • 1 1 linguriță de cimbru uscat

  • 1 1 linguriță rasă de chimen

  • 1 1 linguriță de sumac

  • 1 1 linguriță de oregano uscat

  • 1 1 legătură pătrunjel verde

  • 50-60 ml 50-60 ulei de măsline

  • 500 ml 500 apă rece

Directions

  • Într-un bol mare, combină carnea tocată cu sare, piper, oregano, turmeric, chimion, sumac, pătrunjel, ceapă și orez.
  • Amestecă bine până obții o pastă omogenă.
  • Lasă amestecul să se odihnească în timp ce pregătești legumele.
  • Folosind o mandolină sau un cuțit ascuțit, feliază subțire țelina și cartofii dulci.
  • Ia o felie de țelină/cartof dulce și pune o cantitate mică din amestecul de carne pe un capăt.
  • Rulează strâns, formând un rulou mic.
  • Așază rulourile într-o tavă.
  • Intercalează rulourile de țelină cu cele de cartof dulce.
  • Toarnă ulei de măsline peste rulouri și adaugă apă până când sunt acoperite.
  • Presară cimbru pe deasupra.
  • Coace în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de o oră.

Recipe Video

Related Posts

Rețetă de dietă – Mic Dejun La Cuptor cu ouă și legume – Sănătos și Delicios

iunie 16, 2025

Tocăniță de Inimi la Wok – Fragede de le mănânci cu buzele

iunie 12, 2025

Constantin și experimentele lui – Foi Crocante, Salată Fresh, Ou Moale – Mic dejun Delicios

iunie 10, 2025

Chiftele cu carne și cartofi noi la cuptor – Fără OU sau PESMET 

iunie 5, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Ciorbă / Supă / Borș

Ciorbă cu Varză Murată, Afumătură și Cârnați – E nemaipomenită – Cuvintele sunt de prisos, e Top

Această rețetă de ciorbă de varză este deosebită și merită cu adevărat să o încerci.

Prăjituri / Dulciuri

Fursecuri aromate cu cafea – Perfecte pentru răsfățul de dimineață

Dacă ești un iubitor devotat al aromei îmbietoare de cafea și îți dorești să încerci…

Post

Tigaie picantă cu ciuperci – DE POST – O masă ușoară și delicioasă

Prăjituri / Dulciuri

Cozonac Baigli | Cozonac cu Nucă | Cozonac cu Mac | Cozonac Unguresc

Rețete pentru Iarnă

Conopidă BULGĂREASCĂ la borcan – O modalitate excelentă de a păstra gustul și prospețimea conopidei pentru tot anul

Cină / Prânz

Pârjoale Modovenești | Pârjoale cu Piure de Cartofi | Chiftele Moldovenești

Rețete pentru Iarnă

Sos de roșii cu ardei (pentru iarnă) – Perfect pentru pizza, paste și alte preparate savuroase

Cină / Prânz

Pizza țărănească pe bune – Pizza pe blat de mămăligă cu cârnați afumați

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.