• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » O explozie de aromă și culoare – Șuba – Salată rusească
Cină / Prânz

O explozie de aromă și culoare – Șuba – Salată rusească

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
O explozie de aromă și culoare - Șuba - Salată rusească

O explozie de aromă și culoare – Șuba – Salată rusească

Recipe by vk

În acest articol vă prezint o rețetă specială care va aduce o explozie de aromă și culoare în farfuriile voastre: Șuba, salata rusească tradițională! Această salată este nu doar un deliciu pentru papilele gustative, dar și un spectacol vizual, combinând ingrediente proaspete și colorate. Șuba este cunoscută și sub numele de „haina de iarnă” datorită stratului generos de maioneză care acoperă ingredientele, asemenea unui strat de zăpadă. Însă, în inima acestei „haine” se ascund straturi vibrante de legume și pește, fiecare contribuind la textura și gustul complex al salatei.

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 2 2 scrumbii

  • 4-5 4-5 cartofi fierți

  • maioneză de casă

  • 2 2 morcovi mari fierți

  • 3 3 ouă fierte

  • 1 1 sfeclă medie fiartă

  • 1 1 ceapă medie albă

  • 1 1 ceapă medie roșie

  • 1 1 linguriță zahăr brun

  • 1 1 linguriță sare

  • 20-30 ml 20-30 oțet

Directions

  • Taie ceapa în jumătăți, apoi felii subțiri. Amestecă ceapa cu zahărul, sare și oțet. Lasă să se marineze.
  • Curăță scrumbiile de oase și pieliță, apoi taie-le în cubulețe mici.
  • Rade cartofii pe răzătoarea mare și formează primul strat într-un vas adânc sau pe un platou.
  • Adaugă două linguri de maioneză peste cartofi și întinde uniform.
  • Adaugă stratul de pește, apoi ceapa marinată.
  • Continuă cu un strat de morcov ras, albuș de ou ras și un alt strat de maioneză.
  • Adaugă un strat de sfeclă rasă.
  • Repetă straturile până la terminarea ingredientelor, finisând cu sfeclă și maioneză.
  • Decorează cu somon afumat și mărar verde.
  • Lasă salata la frigider pentru cel puțin 1-2 ore înainte de servire pentru a permite aromele să se combine.

Recipe Video

Related Posts

Tocăniță de Inimi la Wok – Fragede de le mănânci cu buzele

iunie 12, 2025

Constantin și experimentele lui – Foi Crocante, Salată Fresh, Ou Moale – Mic dejun Delicios

iunie 10, 2025

Chiftele cu carne și cartofi noi la cuptor – Fără OU sau PESMET 

iunie 5, 2025

Totul Într-o Tavă – Pui Rumenit cu Legume Coapte, Fără Bătaie De Cap

iunie 3, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Cină / Prânz

Friptură de Iepure | Iepure la Cuptor | Iepure Umplut

Cină / Prânz

Paste cu ton și smântană

Cină / Prânz

Ghiveci de Legume – Tocăniță de legume chiar și pentru Iarnă – Ghiveci savuros de legume

Acest ghiveci de legume se realizează cu ușurință folosind ingrediente proaspete și bogate în arome.…

Ciorbă / Supă / Borș

Cea mai Vitaminizată Zamă – Ciorbă crudă de pui cu legume

Prăjituri / Dulciuri

Desert cu Fructe – Rapid și delicios, super răcoros

Pâine / Covrigi

Mucenici Moldovenești Pufoși cu Nucă – [Sfințișori] de POST 

Cină / Prânz

Chilli con Carne – Gustos și aromat, cel mai bun din câte am mâncat

Rețete de slăbit

Salată cu Ton Dulce Acrișoară | Rețetă de Slăbit | Ton cu Maioneză și Porumb

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.