• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » O rețetă de Cașcaval pane rapidă și delicioasă
Cină / Prânz

O rețetă de Cașcaval pane rapidă și delicioasă

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
O rețetă de Cașcaval pane rapidă și delicioasă

O rețetă de Cașcaval pane rapidă și delicioasă

Recipe by vk

În acest articol vă prezint o rețetă de Cașcaval pane, dar nu oricum – fără să spun niciun cuvânt! Da, ați auzit bine. După ce mi s-a comunicat că vorbesc mai mult decât un comentator sportiv la un meci decisiv, am decis să accept provocarea și să fac o rețetă în stilul “mima gourmet”.

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 500 g 500 cașcaval tăiat felii de 0,5 cm

  • 3 3 ouă bătute cu sare și puțin piper

  • 150 g 150 făină albă de grâu

  • 150 g 150 pesmet de pâine, făcut în casă

  • 200 g 200 pesmet auriu

  • 1 l 1 ulei încins bine la 150-160 grade

Directions

  • Taie cașcavalul în felii sau bucăți de dimensiunea dorită, potrivite pentru o singură porție.
  • Treci fiecare bucată de cașcaval prin făină, asigurându-te că este complet acoperit.
  • Bate ouăle într-un bol separat și apoi trece feliile de cașcaval prin ou, asigurându-te că sunt complet acoperite.
  • În final, trece feliile de cașcaval prin pesmet.
  • Încinge uleiul într-o tigaie la temperatură medie.
  • Pune feliile de cașcaval pane în tigaie și prăjește-le până când devin aurii și crocante pe ambele părți.
  • Scoate cașcavalul pane pe un șervet de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei.
  • Curăță și taie cartofii în formă de pai sau cuburi.
  • Prăjește cartofii în ulei încins până când devin crocanți și aurii.
  • Scoate cartofii pe un șervet de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei și presară sare după gust.
  • Servește cașcavalul pane fierbinte, alături de cartofii prăjiți și murături, cum ar fi gogoșarii și castraveții murați.

Recipe Video

Related Posts

Tocăniță de Inimi la Wok – Fragede de le mănânci cu buzele

iunie 12, 2025

Constantin și experimentele lui – Foi Crocante, Salată Fresh, Ou Moale – Mic dejun Delicios

iunie 10, 2025

Chiftele cu carne și cartofi noi la cuptor – Fără OU sau PESMET 

iunie 5, 2025

Totul Într-o Tavă – Pui Rumenit cu Legume Coapte, Fără Bătaie De Cap

iunie 3, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Cină / Prânz

Dacă te dor oasele și articulațiile – Această rețetă este pentru tine

Cină / Prânz

Pui fraged și aromat cu sos de usturoi, unt și vin – Carne fragedă și suculentă, scăldată într-un sos bogat, plin de arome intense

Cină / Prânz

Cea mai Simplă și [CREMOASĂ] Rețetă de Paste – CACIO e PEPE

Cină / Prânz

Pate vegetal de fasole roșie – Cremos, sănătos și plin de savoare

Prăjituri / Dulciuri

Cel mai DELICIOS COZONAC FRANJURI

Cină / Prânz

Cea Mai Bună Rețetă de „Coaste” de Pui – Doar aromă și culoare

Cină / Prânz

Chec Aperitiv – Rețeta de Aperitiv care te Scoate din Orice Încurcătură

Dacă ești în căutarea celei mai bune rețete de Chec Aperitiv, ai ajuns unde trebuie!…

Ciorbă / Supă / Borș

Ciorbă cu Varză Murată, Afumătură și Cârnați – E nemaipomenită – Cuvintele sunt de prisos, e Top

Această rețetă de ciorbă de varză este deosebită și merită cu adevărat să o încerci.

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.